Wednesday 3 June 2015

Favourite recipes #2

Krásné ráno,
dnes pro Vás mám další ze sekce #FoodPorn. Jak už jste mohli vidět v minulém postu, vařím opravdu minutky a dnes tomu nebude jinak. 
Tak pojďme na to ... 


Good morning everyone,
today I gonna show you another fav recipe. Today, with chicken. When I'm cooking I need it to be quick, so my recipes are really simple. 
So, let's learn this simple lunch ... 

tenhle recept vznikl v klasické situaci ... hledám, co dům dá! :D ... 
Jelikož jsem dost vybíravá, není moc věcí co jím a tak kuřecí maso bylo jasnou volbou. Abych to nebylo jen takové nijaké, připravila jsem si do misky trochu olivového oleje a z maminčiného bylinkového ráje jsem vzala několik bylinek, které jsem doufala že jsou na maso. :D Myslím že to byla bazalka, rozmarýn, medvědí česnek a ještě něco zeleného ... Nakonec jsem posypala troškou Kari a doufala v dobrý výsledek, který se nakonec dostavil. 
Tak a teď už snad jen ... Dobrou chuť. ;)
Xx
K. 

It's nothing hard, so I don't think that you need to know how to do that. I think that the main for you are the raw materials. I used Chicken, which I put to the bowl with Olive oil and herbs (basil, rosemary, wild garlic and something green:D) in the end, I used the Curry, my favourite. I let it marinate for a few minutes and then I finished it in a pan.
And now I just want to say ... Bon appetite. ;) 
Xx
K. 

6 comments:

  1. Z fotek sice těžko odhadnout, ale vypadá da to, že to máte doma děsně hezký!
    HollyChicc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Mamčina zásluha + velká posedlost provance! xx

      Delete
  2. Mňam to by som na dnešný obed prijala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Tak třeba zítra, každopádně když vyzkoušíš budu ráda když napíšeš, jaké to bylo.

      Delete
  3. No mňam, nechceš mi kousek poslat? :-) Medvědí česnek miluju, ale moje vaření ala co dům dal nedopadají tak dobře, mám radši daný recept než improvizace :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel už není. ;D já podle receptu peču ale jelikož nemám moc pestrý jídelníček recepty jsou pro me tabu ... Vždycky je tam něco co nejím. :D

      Delete