Thursday 11 February 2016

IT'S ALL ABOUT MY HANDBAGS

Krásné ráno,
jak už je z nadpisu zřejmé, rozhodla jsem se dnešní post věnovat kabelkám a udělat 'My Handbags Collection', protože ti co mě znají vědí, že jsem opravdový bag lover. 
Myslím že už víc psát nemusím a můžu rovnou přejít k jednotlivým kouskům. 
Xx
C.

Good morning everyone,
as you can see, today I want to talk about my handbags collection. I really adore handbags! When I was preparing this post I found out that it's going to be really long post so I guess that It's not necessary to write something else here and I can start talking about every single bag in my collection.
Xx
C.


1. MICHAEL KORS BEDFORD GUSSET CROSSBODY BAG

Začnu tou úplně nejoblíbenější. Tuhle mini jsem si přivezla z Paříže, kde jsem trávila Vánoce 2013. Mám jí asi opravdu nejraději, protože kombinace černé se stříbrným se hodí téměř do každého outfitu nebo stylu. Dá se vzít jako sportovní crossbody stejně tak jako na party nebo do města ... zkrátka kamkoli. 

I'll start with my favourite! I bought this one in Paris where I spent Christmas 2013. I love how simple and timeless this bag is. It was stylish two years ago, it's stylish now and it'll be stylish next year. I love that I can wear this bag with sporty outfit at the same way as I can wear it with elegant outfit or I can wear it with comfy city outfit .... everytime it will look good!

2. MICHAEL KORS GREENWICH MEDIUM SAFFIANO SATCHEL HANDBAG

Svou druhou Michael Kors kabelku jsem si koupila naprosto nečekaně, o to víc mě potěšila. Byla to vlastně první 'větší věc' kterou jsem si koupila ze své první výplaty, takže má pro mě opravdu speciální cenu. Když jsem jí kupovala, rozhodla jsem se s barvami trošku experimentovat a vsadila na dva odstíny modré se zlatými detaily. Nejraději jí nosím v kombinaci s denimem a bílou v jednoduchých outfitech. Malou nevýhodou je zapínání kabelky, které je vlastně jen na jeden magnetický knoflík takže je velmi dobře přístupná pro ostatní, tudíž se musí víc hlídat než když máte klasické zipové zapínání. 

This one is really special for me, because this bag was the first ''big'' thing what I bought from my first salary. I hadn't planned to buy this bag, but when I came to Michael Kors and saw this blue bag I decided that that's exactly what I want to buy. I liked these blue colours so I bought it even though that I prefer silver than gold. I love to combinate this bag with denim and white and most of the time in casual outfits.
The only one disadvantage is the fact that you can close this bag just with one magnetic stud so it's not that safety as normal zipper.

3. MICHAEL KORS RILEY LARGE TWO-TONE SATCHEL

Třetí a poslední od Michaela Korse je tahle šedá kráska, která mi na Vánoce vykouzlila opravdový úsměv. Trošku jsem tušila že najdu nějakou kabelku pod stromečkem, ovšem netušila jsem že právě Riley a ještě ke všemu v šedých odstínech ... utvrdila jsem se v tom, že moji rodiče mě opravdu dobře znají a věděli že kombinace kabelky a šedé barvy bude tím nejlepším dárkem. 
Kabelka je velmi prostorná. Vevnitř má dvě velké kapsy, jednu malou rozdělovací, jednu boční a ještě jednu na zadní straně kabelky, takže se do ní vejde opravdu dost ale stále máte všechno přehledně poskládané.

The third and last one by Michael Kors is Two-Tone Riley what really made me smile under the Christmas tree. I thought that my parents will give me bag for Christmas but I had no idea what bag and I was pleasantly surprised when I saw this grey beauty!
This bag has a lot of space so this size is amazing for every day. It has two big pocket, one smaller in the middle, one mini at one side and on the back side is another one small so it's really good for organizing!

4. CLASSIC GREY O BAG 

Přesouváme se ke druhé značce, která má v mém šatníku o trošku větší zastoupení. Minulý rok jsem v O bag store nakupovala několikrát a vždycky odcházela z velkou taškou, ve které byla nová kabelka ... Na začátku minulého roku v se u Nás O bagy ještě tolik nevyskytovaly, takže jsem byla ráda, když jsem vyšla a všichni obdivovali gumovou tašku, bylo to něco nového, ale teď je jich všude tolik, že si myslím že je všichni dobře znáte. Začínám úplně posledním O bag přírůstkem, kterým byla klasická šedá. 
Oproti MK Riley má O bag jen jednu velkou kapsu, které si musíte ke kabelkám dokupovat. 

The second brand what you can find in my closet is Italian FullSpot. I started to be obsessed with these bags in January 2015 when I bought my first one - the black one. This Grey one was my last one.
Back in January these bags weren't that popular here so It was really nice to be one of few who has this bag. It was something new and everyone started to be interested about it. Now you can see o bag everywhere! Everyone has it, everyone loves it!
At first I hadn't got inside-pocket but then I bought it for each of my bags. I totally recommended this inside-pocket!

5. CLASSIC BLACK O BAG

Černý O bag byl můj první a díky němu začala celá 'O bag éra' v mém šatníku, protože mě naprosto uchvátil a uchvátil i zbytek rodiny, protože pár dní po mně se objednávaly další tři. Hihi. 

This one was my first O bag. I bought it a year ago and this bag caused the whole 'O bag madness' in my life and I have to say that my mom and my aunties were interest in these bags too because a few days after arrival of this bag we had ordered another 3 bags. Hihi.

6. CLASSIC PINK O BAG

Růžový O bag byl takový výstřelek na léto, který jsem nosila jen k jeansům/kraťasům k basic topu ... většinou když jsem šla k vodě a nebo za sportem. 

When I bought this pink one I knew  that it'll not be bag for normal day. That colour is too shiny and crazy for me so I took that few times just when I went to the out in summer - pool, beach, sport activities, etc.

7. MINI VOLCANO O BAG 

Asi nejoblíbenější O bag kombinací se pro mě stala Volcano Mini. Ať už s krátkými koženými držadly a nebo provazy. Sice má v Názvu Mini, ale není o tolik menší, takže se nemusíte bát, že se do ní nic nevejde.

This one is probably my favourite in O bags. I love this volcano colour with nature ropes or little black leather handles. This is mini version is it's a bit smaller than the classic one, but not that much so it's not a big difference between. 

8. O POCKET

O pocket byl další nečekanou koupí. Dlouho jsem se na něj dívala na oficiálním italském e-shopu ale pořád jsem čekala. Jednou jsem potřebovala nová černá držadla a tak jsem vyrazila do O bag store a tam viděla tuhle mini nádheru a měla jsem jasno. Je to opravdu mini, takže se do ní nic nevejde, takže buď musíte mít velké kapsy a nebo si vystačit jen s telefonem, klíči a mini peněženkou. 

This O Pocket was a little accident while I was shopping. I didn't want to buy a new bag when I went to O bag Store for new handles but then I saw this mini one and I was caught!  It's really small so its not for days when you need many stuffs. You can take your phone, little purse and maybe keys and that's all what you can put inside!

9. O BASKET

O basket se mi líbil, ale po pár týdnech jsem usoudila že to asi není kabelka pro mě, nějak jsem se s ní neztotožnila. Možná je to tím, že její tvar se nedá nijak poupravit ... V nějakých kombinacích je fajn, ale spíš pro své outfity volím jinou kabelku než právě O basket. Máte ho někdo? Vyhovuje Vám? 

The last one by FullSpot is O basket. At the start I liked this bag but after a few weeks I admited that It's not bag for me ... I don't know, simply not my cup of tea. I like it in some combination but I can imagine my life without this bag. Have you got this bag? Do you like it? 

10. MANGO CLUTCHES

Přesouvám se do třetí části a tou jsou kabelky z Manga, kde nakupuji opravdu často. Psaníčka jste u mě snad ještě nikdy neviděli a tím že jsem všeho všudy byla na dvou plesech mám jen dvě a myslím že u toho taky zůstane.

The third and the last brand in my closet is Mango. You know that I love Mango and I'm shopping there quite a lot so It's not a big surprise that I've got few bags from this shop. These two clutches you never saw on me. I'm not a big party-type so I don't need this kind of bags but I was at two Proms (My prom and prom of my best friend)  so that's the reason why I have two clutches and I think that I'm not going to buy another one in following months, maybe years.

11. MANGO BUCKET BAG

Černo-červený Bucket bag vám nejspíš všem připomene kabelku Mansur Gavriel, která je velmi, velmi podobná ... moc se mi tenhle styl líbil, takže myslím že to bylo i důvodem, proč jsem si jí koupila. 

Black&Red bucket bag is really similar to Mansur Gavriel bucket bag. I was thinking about the bucket bag and when I saw this one on Mango, away cheaper then Mansur Gavriel I decided to buy this bag without thinking. 

12. MANGO BACKPACK

Úplně posledním přírůstkem je tenhle sportovní baťůžek .... za poslední měsíc mi přibyly dvě nové mikiny a k těm si kabelky opravdu nosit nedají, takže jsem potřebovala nějaký jednoduchý černý sportovní batoh a tenhle mi opravdu přišel vhod takže jsem neváhala a hned objednala. Je poměrně veliký, takže se do něj dost vejde, ale stejně jako většina těchto pytlíků má jen jednu kapsu, takže to chvilku zabere, než najdete to, co potřebujete.

This backpack is my last piece, what I bought. It arrived a few days ago, so it's kind of NEW IN. I wanted to buy some sporty backpack, because during last month I bought two hoodies so I needed something sporty. When I saw this one on Mango e-shop I immediately put it into my shopping cart because it was exactly what I wanted!

2 comments: