Friday 17 June 2016

HTW: CASUAL OUTFITS

Krásné ráno,
dnešní HowToWear jsem se rozhodla věnovat širšímu tématu - Casual outfitům. Začíná léto a myslím že skoro každý se chystá někam cestovat ... ať už na dovolenou, nebo na výlet a právě na to jsou casual outfity ty nejlepší! A to nejen na cestu ... Minulé léto jsem nikde nebyla, ale letos s rodinou určitě někam vyrazíme, ale samozřejmě ještě nevíme kam ... u nás je to většinou rozhodnutí ze dne na den. Už jednou se stalo že jsem přišla domů a bylo mi oznámeno že večer odjíždíme na dovolenou ... vymyslete a zabalte se za tři hodiny ... právě z těchto důvodů jsem se casual style velmi oblíbila protože na tohle rychlé balení je nejlehčí a výsledek potom mnohdy i nejefektivnější!
Jak to máte s balením a s letošními prázdninami vy? 
Mějte fajnový konec týdne!
Xx
C.

Hello everyone!
Today I decided to make a post about Casual outfits because Summer/Holidays time is coming and this style is (in my opinion) the best for this time! Everyone has some plans for holidays - vacay, trip,... and for this traveling you want to wear comfy clothes but on the other hand I'm sure you're looking for some stylish outfit ... Casual style = simple, comfy, stylish ... and also this style is really simple to pack because you don't need to think about difficult combinations or accessories. 
Most of the time when I go for a vacay with my family I'm glad for this because my parents aren't too much into planning so most of the time they decided about the vacay (place, where are we going to stay, etc.) a day or two before leaving so then it's a hectic. It happened one time that I came home and they told me that we're leaving in the evening ... I had about three hours to pack everything what I needed ... in this case I'm really happy to have these outfits!
And what about you and packing and plans for this summer?
Have a nice rest of the week!
Xx
C.


pics via pinterest.com

No comments:

Post a Comment