Friday 20 January 2017

RANDOM PHOTOS #1

Krásné ráno! 
Tentokrát jsem klasické fotkové shrnutí pojala trošku jinak ... fotky jsem nedávala do koláží, protože nějaké z nich jsem fotila na foťák a přišlo mi zbytečné jim ubírat na kvalitě. Z toho důvodu jsem změnila i název příspěvku na 'Random photos' a říkala jsem si, že to takhle asi už nechám. Místo 'through my phone' vždycky udělám mix fotek, které pořídím jak na telefon, tak na foťák. Co myslíte? 
Fotky v dnešním příspěvku jsou z konce prosince/začátku ledna. Jsou to ve směs fotky, o kterých jsem mluvila v předchozích článcích - většina snímků vznikla při pokusech nového Olympusu.  Takže jsem jich hodně pořídila doma, a nebo někde v okolí. Ty, které jsou z venku jsou do slova a do písmene 'focené před barákem' ... Malé městečko má i své výhody - zamrzlý rybník a bílo kam se podívám ... to bych si ve městě asi moc neužila. :)
Mějte krásný týden!
Xx
C.

Good morning everyone!
Today's post is a bit different from normal 'Through my phone', because a lot of photos were taken by my new camera. I also changed the name of the post to 'Random photos' and I'll make it like this in a cuture as well because I think it's better - to make a mix of the photo from my phone and camera. What do you think? 
I took these photos during the end of December/start of the January so it's mostly taken at home or around our small town. This winter I found an advantage of life in a small town ... like really, how cute is this winter nature?! 
Have a great week!
Xx
C.


















4 comments:

  1. Fotky jsou nádherné :) Ten Olympus vážně krásně fotí, rozhodně si ho musím pořídit

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji ... a takhle jsou minimálně upravené, takže je opravdu skvělý! Můžu opravdu doporučit! :)

      Delete
  2. Krása 🙏🏼 Zvlášť ty zmrzlé lucerničky!
    http://www.kavomilnik.cz

    ReplyDelete