Tuesday 19 November 2013

Weekend with El. :)

Dobré ráno,
jak se máte? Dnešní post bude o minulém víkendu, který jsem strávila se svou kamarádkou Ellie. Nikdy před tím jsme se neviděli, ale známe se už dlouho. Takové to kamarádství které se najde přes zájmy a společné koníčky. :) Někteří z Vás ji znáte a když ne, tak určitě její blog ( http://blogbyellie.blogspot.cz/ ).
Vyrazili jsme i na nákupy, kde každá pořídila něco na podzim. U mě to byly NIKE AirMAX, mikina a kožená bunda. U Ellie svetr, ale myslím, že vás bude informovat sama. Co jsme si koupili společné ... stejné obaly na telefon a náramky.
AirMAX jsem chtěla už dlouho, ale nikdy jsme nesehnala, ty barvy, co by se mi líbily. K nim jsem sehnala i mikinu, takže spokojenost.
A jak vy jste trávili víkend?
Xx
C.
...............................................................................................................................................
Good morning,
how are you? Today's post will be about the last weekend that I spent with my friend Ellie. Never before we haven't seen to each other, but we know each other for long time. We met at Facebook, because we have same interests and hobbies. :) Some of you know her and if no, then certainly her blog (http://blogbyellie.blogspot.cz/).
We went shopping, we both bought something for the fall. For me the Nike AirMax, hoodie and leather jacket. For Ellie sweater, but I think, she will inform herself. What we bought same ... cases for our phones and bracelets.
AirMAX. I wanted for a long time, but in shop never hadn't the colors, what I wanted. To them I have a hoodie and I'm Happy.
And how did you spend your weekend?
Xx
C.







No comments:

Post a Comment