Thursday 22 January 2015

Sweet 18!

Ahoj všichni,

dnešní post nebude klasický NEW-IN, ale spíš takový dárkový. Před pár dny jsem vám ukázala Obag, kterou jsem si sama koupila k narozeninám, které byly tuhle středu.
Prvně jsem si myslela, že to nijak řešit nebudu, ale rodina mi z toho udělala zatím ten nejkrásnější den, za který jim děkuju! :)
Nešlo mi ani tak o dárky, jako aby se celá rodina potkala a slavila se mnou. Nesešli jsme se úplně všichni, ale tak snad to do těch 19 dotáhneme na plný počet! :)

Xx.
K.



Hello everyone,

today's post will be special NEW-IN. On Wednesday I had my Sweet 18. It was one of the best day of my life, because my lovely family made the day so special for me! Thanks so much, again! 

Xx
K.


Londýn - awww ... ani nevím co víc napsat! ♥

Autoškola - Od rodičů jsem dostala zkoušky, které mě brzy čekají s příslibem i nějakého toho jezdítka ... tak mi držte palce, ať to hlavně udělám! :D

Medvídek - Toho jsem dostala z jednoho jediného důvodu. Moje babička je vyrábí už strašně dlouho a rozhodla se skončit a tenhle je ten úplně poslední, který patří mě! ♥

Balonky - Když jsem je dostala, chtěla jsem je hned rozvěsit, ale až potom jsem si všimla, že v nich něco je ... o pět minut později bylo po baloncích, ale peněženka se rozrostla ... moje maminka je hodně vynalézavá!

Pandora - Od svých prarodičů jsem dostala dva přívěšky na můj náramek. Na fotce nejsou vidět a tak vám TADY je odkaz na celý můj náramek ve webovém provedení :)

A jako poslední - Selfie s kytičkou ... moje ložnice se proměnila v květinářství! :)

8 comments:

  1. Vše nejlepšííí. Já za 3 týdne letím do Londýna, takže vím jak se cítíš. Těším se neskutečně. Krásné dárky =))

    ReplyDelete
  2. Páni, po tvém článku se těším na osmnáctiny, až budu moci někam vyrazit. Popravdě mám už asi od 11 sen, že na své osmnácté narozeniny pojedu do Španělska, tak doufám, že mi to výjde ( co si budeme povídat, nejraději bych tam odjela a zůstala :D)
    Rozhodně ti blahopřeji! Taky bych se ráda podívala do Londýna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju a držím palce, aby ti to vyšlo! ;)

      Delete
  3. Bola som v Londýne a presne viem ako sa teraz v tejto chvíli cítiš :)
    Uži si to tam poriadne dúfam že tam nebude pršať :)
    http://teenmumy.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  4. Super dárky :) přeji všechno nejlepší :)

    ReplyDelete