Friday 27 February 2015

NEW IN - O bag mini

Dobré ráno,
Jak jsem slíbila ve středečním postu, dnešním New-in navážu opět na Emanuela Magentu a jeho kabelky. Když jsem psala minulý post, měla jsem vedle vedle sebe zavřenou krabici a až když jsem dopsala, tak jsem teprve otevřela, abych měla také překvapení a nic neprozradila, protože jsem New-in chtěla udělat až dnes.
Tak jdeme na to ...


Good morning everyone,
today's post will be about Emanuele Magenta bags again, but today I'm gonna show you mine new one. A big box again, but another things inside. VOLCANO mini O bag ... new love! 
So ... lets get started.



Opět velká krabice, ale opět jiný obsah.
Už když jsem si kupovala svou černou O bag, rozhodovala jsem se mezi klasickou a mini. Minule vyhrála klasila a tak tentokrát jsem si udělala radost s mini VOLCANO, ke které jsem si doobjednala ještě popruh, který kabelku v pár sekundách promění na crossbody.








 Další věcí, která v krabici byla, je vnitřní kapsa, kterou jsem si doobjednala k černé klasice.
Je to přeci jen bezpečnější, než když je obsah vidět ven.

No a posledním kouskem byly provazovitá krátká ucha, které se mi moc líbí v kombinaci s klasikou a tak jsem hned sundala kožíšek a kožená ouška vystřídaly provazy.


No a na konec tady pro vás mám srovnání obou velikostí, aby jste si udělali představu, jak jsou rozdílné. Tak co, líbí se vám? 

Xx
K.



5 comments:

  1. Ahoj, poridila jsem si ji take, sedou nakonec na Zootu, kde vysla mnohem levneji a je bozi

    ReplyDelete
    Replies
    1. info, tady je ta moje grey http://janesmoments.blogspot.cz/2015/02/weekend-outfit.html

      Delete