Friday 20 February 2015

Shopping afternoon at Prague

Krásný pátek,
minulý víkend, jsem trávila ve škole a sobotní odpoledne na nákupech. Nevím, jestli to bylo tím Valentýnem, ale všechny obchodní centra praskaly ve švech!
V sobotu jsem měla v Praze mamku a tak jsme si udělaly krásné odpoledne, když byl ten Valentýn. :D Co se mi ovšem líbilo, byly Valentýnské akce a zvlášť v Topshop, kde dávali Cupcakes a dělali manikúru. Krásné zpříjemnění mezi nákupy.
Jelikož jsem nešla za ničím konkrétním, nakoupila jsem jen pár drobností v LUSH a TEZENIS + na mě večer doma čekalo příjemné překvapení v podobě balíčku z portálu arara.cz.

xx
K.


Good morning everyone,
today I'm here with a few things, what I bought last week, when I was shopping with my mum.

Xx
K.


První drobnůstku jsem si koupila v TEZNIS. Nemohla jsem jí tam nechat!\ First thing I bought at TEZENIS. The roses print is so gorgeous!



Další zastávkou byl LUSH. Chtěla jsem po dlouhé době opravdu relaxovat, tudíž bylo jasné, kam při nákupech zavítám!\ LUSH, the best for home-relax!




A poslední překvapení! Na knížku Love Tanya jsem čekala, protože Tanyu mám opravdu ráda a zamilovala jsem si i její knížku. Doporučuju všem, kteří mají rádi nejen modu, ale i celý Lifestyle! \ And the last one is this amazing book! Love Tanya by lovely Tanya Burr.



4 comments: