Tuesday 31 March 2015

Spring wishlist

Plánování nákupů ... pro mě ten nejlepší relax. 
Tento týden mám opravdu velmi hektický. Práce, škola a při chvilkách odpočinek. V jedné ze svých odpočinkových chvilek jsem vytvořila wishlist kousků, které bych si ráda pořídila.

1. Tenhle proužkatý Blazer mě doslova uchvátil. Jelikož jsem nastoupila na místo, které si elegantní oblečení vyžaduje, snažím se svůj šatník obohatit věcmi, se kterými se bude dobře kombinovat a tohle sáčko prostě musím mít! (here) 
2. 3/4 jeansy ... tady mi ani tak nejde o styl, značku nebo cenu, ale spíš o to jak mi budou sedět, jelikož nákup jeansů je pro mě ten nejtěžší úkol! (this one here) 
3. ,,Nazouvačky" ...jako při předchozím bodu, tak i tady platí ... nejde mi o značku nebo o materiál ... Co mě na nich opravdu zaujalo je špička, tudíž úkol je jasný ... najít botky se špičkou! (this one here)
4. Accessories -  Náramky ... tenhle stříbrný (here) na Polyvore používám opravdu hodně, takže stále čekám jestli ho někde uvidím a nebo jestli objednat přímo z e-shopu, jelikož si bez něj léto neumím představit, stejně jako druhý od Marc Jacobs. Obal na iPhone ... mám jich sice hodně, ale u takových věcí nemám nikdy dost!(here) Layer ring, tenhle bod je spíš takovou pozvánkou na páteční NEW-IN, kde vám nový kousek do šperků ukážu. 
5. S Lush začínám být spokojenější čím dál tím víc. Po bathbombs jsem vyskoušela krém na ruce, který je super! Další, co bych chtěla je Volcano foot mask, abych připravila nožky na léto. (here) 
7. Follow your arrow ... na závěr je tady hádanka ... tohle je pro mě TOP z dnešního wishlistu. Otázka pro vás ... co s ním zamýšlím? 

Xx.


6 comments:

  1. Tie topánky so špičkou a sačko sú krásne :) Veľmi pekný príspevok
    https://thebrunettesaladsblog.wordpress.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, ještě je tak někde sehnat. 😄😊

      Delete
  2. to sako je opravdu hezké, máš hezký wishlist:3
    http://monniegawlasova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Od Lush bych ráda vyzkoušela masku na vlasy..
    http://theoceansofme.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. S vlasovými produkty zkušenost nemám, ale vzhledem k tomu jak fungují ostatní produkty bych se toho nebála. :)

      Delete