Thursday 30 April 2015

InstaOutfits:

Krásné ráno,dnešní post jsem se rozhodla udělat opět outfitový, ovšem dnes jsem tu s mixem posledních dní. Tyhle fotky většinou vznikají velmi rychle ... Ráno před prací, během cestování, škola, ... zkrátka tyhle ''Sneak peek'' fotím opravdu často, což mě donutilo prohledat telefon a připravit Mix fotek pro dnešní post. :-)XxK. Hello everyone,today I have the MixOutfitPost for you. These photos I'm taking almost everyday. In the morning before the work, between travelling, before/after school ... simply, my phone was full of this kind of photos, so I took them and made this post. :-) XxK. 





Outfit n.1. - pohodlný, nemocniční/ Outfit n.2. - cestovní, Praha / Outfit n.3. - cestovní, KV/ Outfit n.4. – pracovní
Outfit n.1. - cestovní, miluju tyhle Boyfrienďáky!/ Outfit n.2. - pohodlný, na cestě do tělocvičny  
Outfit n.1. - ''psí'' procházka (takhle u nás totiž fungují procházky, pejsek někde v náruči, nejraději ovšem na rameni, aby měl o všem přehled :D)/ Outfit n.2. - Ranní nákup, jelikož se celá rodinka nemocná ... už jen čekám kdy ulehnu i já
/ Outfit n.3. - další týden, další tělocvična/ Outfit n.4. - pohodlný, ale jen co jsem vyměnila boty, byla jsem připravená na celodenní pracovní nasazení.


6 comments:

  1. Jééé všechno vypadá úžasně, jsou to skvělé outfity! :) Mi se nejvíc ta první čtveřice - mám ráda tmavší barvy. Ale to růžové sáčko/kabátek má taky pěknou barvu :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) akorát to růžové je kabelka. ;) každopádně znovu děkuji. :))

      Delete
  2. vyzerá to, že to boli pekné outfity :) ripped jeans aj ja teraz rada nosím
    janesworldblog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tmavé jsou nejlepší. :) děkuji moc. :)

      Delete
  3. Jsi snad jediný člověk, kterého znám a má Obag. Když jsem o tom slyšela poprvý, tak jsem to přešla s tím, že nic moc tedy, ale u tobe se mi moc líbí! Navíc máš pěknou sbírku :D
    Ráda bych tě pozvala na svůj nový blog :) HollyChicc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heh. Já jsem trošku O bag lover ... Ale opravdu jen nepatrně. :D xx k.

      Delete