Monday 27 April 2015

NEW-IN in outfit

Krásné ráno,
dnešní post bude outfitový, ale i NEW-IN ... zase a ještě zdaleka ne poslední ... opravdu bych se měla naučit šetřit. Nemáte na to někdo dobrý recept? :D 
V Praze jsem strávila přibližně 30 hodin z kterých jsem 12 hodin spala, 3 hodiny cestovala (tam i zpět), dalších 10 jsem strávila ve škole a ještě cca. 2 hodinky jsem byla doma ... pokud dobře počítám, zbývají mi tři hodiny, během kterých jsem stihla jezdit po centru a ještě ke všemu nakoupit. :D Ehm ... když jsem to měřila, bylo to kolem 20 minut na nákupy, které jsem i přes to stihla. 
Nové Boyfrienďáky (NEXT). Poslední dobou je nosím opravdu ráda, protože ... upřímně ... dost toho schovají a mě osobně tímhle maskováním vyhovují. Blazer (sekáč, byla jsem tam poprvé a byla jsem mile překvapena. Není to na běžné nakupování, ale když potřebujete sehnat nějaký kousek, je to dobré místo, kde hledat.) 
Xx
   K.


Good morning,
today's outfit is full of NEW-IN. Friday and Saturday, I spent at Prague where I had around 20 free minutes between school, home and leaving to main home ... Heh ... just a little time, but for me sufficient time for shopping. :D
I bought new Boyfriend's (NEXT) and this Blazer (Secondhand ... I was there for the first time and I was surprised. It not the shop for normal shopping, but when you want to find some special piece, this is one of the places, where you can try to find it)
Xx
K.








5 comments: