Sunday 14 June 2015

H&M NEW - IN

Krásné ráno všem,
 dnes tu mám další NEW-IN, tentokrát celé z H&M. Na nákupy jsem vyrazila v sobotu, kdy byla ta největší horka a tak jsem se alespoň v centru trošku zchladila ... díky bohu za klimatizace!!! 
Každopádně zpět k novým kouskům, které jsem pořídila ... 
Xx
K.

Good morning guys,
today I'm  here with another NEW-IN. I went for a shopping on Saturday when was the worst hot weather in this week, so in shopping centre was amazing cold air ... thanks god for air conditioning!!!
Anyway, let's go back to NEW-IN from H&M ...
Xx
K.
Jako první tady mám tuhle cropped mikinu/top, která mě hned na první pohled naprosto uchvátila a po ozkoušení ještě víc. Je z příjemného materiálnu a navíc vypadá úžasně jak k dlouhým, tak krátkým jeansům. 
Myslím že ke Slip-onům toho moc říkat nemusím. Dlouho jsem přemýšlela jaké, ale vzhledem k tomu že černé mám, sáhla jsem po hadím potisku ... tak uvidím, jak se s nimi bude kombinovat.
A jako poslední tu mám tenhle top a šortky, které uvidíte ve středečním outfitu, který jsem stihla vyfotit.  I když je každé trošku jiný odstín, dohromady to vypadá naprosto skvěle ... miluju tyhle kousky kde máme ze dvou kousků hned tři možnosti  ... Overal, tílko a nebo jen šortky ...

2 comments:

  1. Krásny new in ♥ najviac sa mi páči ten top a šortky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju. :) já je hned v tom horku vyzkoušela a zamilovala jsem se do nich jeste víc.

      Delete