Friday 14 August 2015

#MyEqua

Krásné ráno,
TOP1 za celé léto? ... voda, rozhodně voda! Jelikož mě už nebavilo nosit plastové lahve, rozhodla jsem se pokouknout po nějaké lahvi, která by byla něco vydržela a hlavně alespoň trošku vypadala. Nakonec jsem přesně takové vypátrala na myequa.com a z mé 'EQUA Esprit Peach Tree' jsem víc jak nadšená! Do práce, na sport, na piknik ... vždy ideální. 
 Lahve EQUA jsem k dostání i na spoustě českých e-shopů a tak jestli hledáte něco podobného ať už na sport nebo volný čas, rozhodně mrkněte! 
Xx
K.

A beautiful morning,
TOP1 for this summer? ... Water, definitely water! I started to be tired of taking classic plastic bottles what I found at home,so I decided I look for  a bottle that would be ressistand and nice looking. I found exactly what I wanted on myequa.com and about mine 'EQUA Esprit Peach  I'm more than excited! 
So if you're looking for something similar ... sport-bottle or just bottle for a free time ... make sure that you checked on this webside!
xx
K.


EQUA si dala záležet nejen na designu lahve, ale také na obalu, což mě osobně velmi potěšilo. Není nad to, když i zabalené zboží vypadá k světu. :) 

EQUA haven't got only nice bottles, they also have a very nice covers, what I personally like. This paper cover, what belongs to ''EQUA nature-friendly story'' looks so cute!


2 comments:

  1. Krásna fľaša :) Akurát som uvažovala, ktorú z otrepanej dvojice Voss alebo My Bottle si kúpim, no vďaka tvojmu článku som sa s veľkou pravdepodobnosťou rozhodla úplne inak.
    Kristy Mignonne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda:) VOSS používám také, ale ty flašky tolik nevydrží, takže po vyzkoušení EQUA rozhodně volím tuhle. :) Xx

      Delete