Wednesday 14 October 2015

PRAGUE TIME

Krásný den všem,
dnes jsem tu se slibovaným postem, který je takovým ,,Through my iPhone ...'' 
Minulý týden jsem celý trávila doma n.2., kde jsem měla naplánovaných spoustu věcí, ale samozřejmě bych to nebyla já, kdyby se neobjevily i nečekané změny.
Když jsem v pátek přijela, udělala jsem si jen volné odpoledne, protože opravdová ''práce'' mě čekala až o víkendu, takže jsem vyjela do centra kde jsem se potkala s kamarádkou a vyrazily jsme na nákupy. V sobotu ráno jsem se začala připravovat na první kurz, který mě čekal ale bohužel nastaly komplikace a kurz nám zrušily ... to si žádalo náhradní plán - tentokrát jsem vyrazila s rodinou, která shodou okolností přijela na nákupy podzimního šatníku. V neděli to bylo obdobné, ovšem už žádné nakupování! 
Pondělí a úterý jsem trávila ve škole stylu BACKSTAGE, kde to bylo jako vždy skvělé. Navštívila jsem kurz Osobního stylu se skvělou lektorkou Evelínou. Pondělí bylo spíše o učení a úterý o praxi - práce s figurantkami a návštěva showroomu SassyLady.
Středa, Čtvrtek jsem měla 'volno' ... neměla jsem nic naplánované, ale stejně jsem čas využila pro učení jak sebe tak i ostatních ... měla jsem možnost vyzkoušet si práci lektorky angličtiny na základní škole, což bylo opravdu vtipné. Bavilo mě to, ale asi to není to, co bych chtěla dělat celý život. Odpoledne potom na hokej.
Pátek byl už školní den a tak jsem do města vyrazila hned ráno. Zašla jsem si na snídani do CoffeeRoomPrague, což bylo opravdu skvělým začátkem dne a pak už celý den na přednáškách. Večer jsem balila, jelikož sobota byla zase školní a cestovní den ...
Xx
C.

Beautiful day to all,
Today I am here with kind of ,, Through my iPhone ... ''
Last week, I was at my home n.2., Where I had planned a lot of things, but of course some complication came to game.
When I arrived on a Friday, I had free afternoon, because the real '' work '' I had at the weekend, so I went to the city where I met my friend and we went shopping. Such a good girly-afternoon. 
 On Saturday morning I started preparing for first course, what I had at the weekend but unfortunately a few complication came and my course was cancelled ... it was calling for a plan B - this time I went to the city with my family, who coincidentally arrived for an autumn-wardrobe shopping.
 On Sunday, it was similar, but no more shopping! - Just a nice walk around the river and outfit shooting.
Monday and Tuesday I spent in school style BACKSTAGE where it was (as always) AMAZING. I attended a course of personal style and styling in common with a great instructor Evelina. Monday was more about learning and Tuesday about practice - working with outfits for ramdom people and visiting the showroom SassyLady.
Wednesday, Thursday I had a 'day off' ... I didn't have anything planned, but I used the time for learning - my school work and then I had the opportunity to experience the work of a lecturer of English at primary school, which was really funny. I enjoyed it, but maybe that's not what I want to do all my life. In the afternoon I went to hockey stadion with my cousin.
Friday was a classic school day so I went to the city in the morning. I went for a  breakfast to CoffeeRoomPrague, which was really great start of the day and then the whole day of lectures. In the evening when I came home I packed because Saturday was again  school day and travel day in one ...
Xx
C.












Showroom SassyLady

2 comments:

  1. Takže zaujímavý týždeň hovoríš :) .. Celkom ti to celé závidím :) . .U mňa je to len škola škola škola a pomedzi to sa snažím vopchať kamarátov, blog a rodinu a nejakým zázrakom sa to darí :3 <3 .. Každopádne pekný článok :)

    www.amazing-adria.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc. Věř ale že všechno není tak "růžové" jako tenhle týden ... To byla světlá vyjímka. Každopádně stres se školou plně chápu ... Ale děkuji. ;) xx

      Delete