Monday 7 December 2015

ALL BLACK AGAIN

Krásný začátek týdne všem,
o víkendu jsem si konečně přiznala jak nenapravitelná jsem. Hihi. Pořád si říkám že musím nosit i jiné boty, ale pokaždé skončím u tenisek ačkoli mám plný botník ... Oops. 
V dnešním outfitu jsem opět vsadila na černou (stejně tak jako s teniskami ... jsem nenapravitelná :)) Černý svetr z Manga jsem pořídila před pár dny a už jsem s ním pár kombinací vyzkoušela. Je skvělý i jako šaty k vysokým kozačkám nebo jenom takhle k teniskám, kožené bundě a crossbody s PomPom přívěskem. 
Xx
C.

Happy Monday everyone,
at the weekend I finally admitted that I'm incorrigible in some things ... for example - sneakers ... I'm wearing sneakers all the time even though I've shoe rack full of shoes ... Oops.
Today's outfit is All black again (another thing where I'm incorrigible. Hihi.). I'm wearing black sweater by Mango what I bought a few days back. It's simple so great for creations. I already tried that like a dress with over the knee boots and as you can see here on more casual way - sneakers, leather jacket and crossbody with PomPom.
Xx
C.








2 comments:

  1. Krásny outfit! :) Podobné nohavice mám doma, no s koženkou to nekombinujem príde mi to prehnané.. ale tebe to ozaj pristane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) V nějakých outfitech se mi to také nelíbí, ale v kombinaci s nějakým basic kouskem bych se toho nebála. Xx

      Delete