Sunday 24 January 2016

NINETEEN

Krásné ráno,
ve středu jsem definitivně opustila skupinu osmnáctiletých a ocitla se zase o stupínek výš ...
Narozeninový den si myslím každý užívá a ani já nejsem výjimkou a tak jsem se rozhodla Vám ukázat malou ochutnávku, protože díky mé rodině a přátelům jsem měla opravdu skvělý den. 
Xx
C.

Good morning everyone,
on Wednesday it was exactly nineteen years from the day when I was born. It's unbelievable how fast the time flies.
I'm more then sure that everyone is feeling special on birthday and in my case it's not different. Thanks to my family and friend I had amazing birthday day and I decided to tell you about that.
Xx
C.


Hned první radost jsem uviděla ráno, když jsem vykoukla z okna ... miluju zimu, miluju led, miluju bruslení, miluju všechno co je jen trošku spojené s zimou ... takže jsem jsem viděla tohle ... věděla jsem že dnešek bude už takhle krásný.

When I woke up and when I looked out from the window I saw something beautiful what made my birthday day more special ... I love winter, I love snow, I love ice, I love ice-skating, I love every little things around winter ... so when I saw this ... I knew that this ''my'' day will be beautiful.

Dostala jsem spoustu dárků a dárečků ale ten nejhlavnější pro mě byly další dvě tetování, neplánovala jsem jít přesně na narozeniny, ale shodou okolností mě na dvacátého objednali, takže jsem si je ''nadělila'' přesně. Jak víte už jsem ozdobená dvěma obrázky/nápisy a ve středu přibyly další dvě drobnůstky ... první je nápis ''Infinity'' a druhý ''F''. Asi Vás nebudu trápit dlouhými odstavci co které tetování znamená a jaký má pro mě význam, ale kdybyste chtěli, mohla bych udělat ''Tattoo post'' kde bych všechno shrnula ... 

I got a lot of prezzies for my birthday but ''the best'' were two tattoos. I was thinking about something new for a while so I decided to go for a new tattoos when I was for 100% sure what I want. It wasn't in plan to go on my Birthday day with they had a free day in my  favourite tattoo salon so I decided it'll be good to do it on the exact date of my birthday.
As you probably know I have had two tattoos and now I've four. I made ''Infinity'' on my arm and ''F'' on my foot. All of my tattoos have special meaning for me but now I don't want to write it here ... I'm thinking about making ''Tattoo post'' so If you found an interest about my tattoos write down the comment and I'll do it.

Velké překvapení přijelo odpoledne a to v podobě dortu, který byl poskládaný s malých dortíků a jednoho hlavního ... krásnější a výbornější dort jsem snad nikdy nejedla! I když to tak možná nevypadá byl velmi lehký, protože vevnitř nebyl žádný přeslazený krém ale maliny ... lahoda. 

The biggest surprise came in the afternoon when I was at home ... these cakes ... oh my god ... seriously it was the best cake what I've ever ate in my life! Inside these cakes were full of raspberries so you can imagine how good it tastes.

4 comments:

  1. Dodatečně všechno nejlepší!:)
    Ta tetování jsou nádherná♥

    ReplyDelete
  2. Takové narozky bych tak z fleku brala!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Byl to opravdu krásný den! :) Xx

      Delete