Friday 5 February 2016

FRIDAY MOODBOARD

Krásné ráno,
Trumblr a Pinterest jsou pro mě poslední dobou opravdu jako droga ... stále hledám novou a novou inspiraci. V předminulém článku jsem se zmínila, že trávím všechen volný čas doma, takže je čím dál tím těžší vymýšlet různé články když prakticky nikam nechodím - jezdím do školy, takže se občas objeví fotky ze Starbucks nebo tak, ale to opravdu nestačí ... 
Doufám že od května se tady všechno změní a já přejdu na úplně jiný způsob, ale o tom ještě tolik nechci mluvit ... pro teď bych se ráda zeptala Vás ... co Vás na Wait, What? baví? Co mám změnit? Jsou nějaké články, které by jste rádi viděli víc? 
Krásný víkend! 
Xx
C.

Good morning everyone,
inspiration pictures about fashion, lifestyle beauty or just some random beautiful pictures are really like a drug for me. I'm looking for new inspiration every day ... In Monday's post I told you that I'm spending most of the time at home or at school so It's still harder and harder to write about interesting things from my personal life ... when I'm just at home and it's not interesting at all.
I hope that my plans will come true and from May/June I'll start new 'era' of my blog and my life. I don't want you tell more about that today, but I hope I'll tell you soon. For now I've got few questions ... What do you like about Wait, what? ? What I can change? Is some type of posts what you like?
Have a nice weekend!
Xx
C.




pics via Pinterest and Tumblr

2 comments: