Thursday 4 February 2016



Krásné ráno,
první měsíc z roku 2016 je za námi a ještě jedenáct zbývá ... strašně to letí ... Jediné co ještě za leden musím udělat je TOP5, tak pojďme na to.
Xx
C.

Good morning everyone,
first month of 2016 is behind us but next 11 months are ready for us ... the time flies so fast ... last thing what I have to do about January is my TOP5 so let's get started. 
Xx
C.



1. FASHION 

U fashion kousku jsem měla tentokrát jasno ... Basic topy jsem nosila vždycky ale v lednu to byly až extrémy ... měla jsem je snad úplně každý den, někdy to dokonce dopadlo tak že jsem měla dva basicky na sobě, takže 100% nejoblíbenější/nejnošenější kousek za leden! 

As a Fashion piece I chose Basic top because I was wearing basic tops all the time. I'm not sure about that but I guess that I was wearing basic top each day of January. Haha ... sometimes I had two tops concurrently so It was definitely my n.1 in January. 

2. BEAUTY

Z Beauty jsem tentokrát vybrala lak na nehty E.L.F., odstín Mod Mauve. Tuhle značku jsem nikdy nepoužívala a tak jsem nevěděla, co čekat ale byla jsem mile překvapená ... nehty mám nalakované už týden a krásně drží (na fotce jsou po 4 dnech), takže určitě doporučuju. 

From Beauty section I chose this Nail polish E.L.F., shade Mod Mauve. I never had this brand before so I had no idea what to expect but I was pleasantly surprised. The colour is amazing and my nails looks really good for over a week (the photo is after 4 days) so I really recommended.

3. ACCESSORIES

Myslím že tady moje Topka nebude překvapením - nejlepší dárek ever! U outfitového postu jsem již psala, že Two Tone MK Riley se stala mou (téměř) každodenní společnicí, takže ''Accessory top'' byl pro mě jasný. 

I guess that my ''Accessories Top'' isn't big surprise for you. You know that I love bags and especially this one what I got for Christmas - Best present ever - Michael Kors Two Tone Riley. 

4. STYLE

Za leden jsem měla opravdu hodně outfitových favoritů u ostatních bloggerů, ale nakonec jsem vybrala Eleanor Calder z TheTrendPear. Tady na tom outfitu krásně ukázala, jak jednoduše nosit v zimě šaty a při tom nezmrznout ... 

In January I had many favourite outfits by bloggers or celebrities and as a n.1 I chose this one by Eleanor Calder from TheTrendPear. She showed us simple (but really effective) way how to wear dress in a winter without getting cold.

5. RANDOM 

A jako poslední tu mám něco z úplně jiného šálku než byl zbytek ... vaření a pečení mě bavilo vždycky, ale od Vánoc jsem se tomu začala věnovat trošku víc ... možná to je novou kuchařkou, kterou jsem dostala a nebo faktem že jsem teď doma pořád ... každopádně musím říct, že mě to opravdu baví. 

At the End I've got for you something different than fashion or Beauty ... cooking ...
Definitely one of my favourite activity in January. I got new cookbook for Christmas so I'm trying new recipes. I found new way how to relax.

4 comments:

  1. Příjde mi všechno trošku prvoplánové..... Basic topy, MK, čekala jsem od tebe víc... No a vtom outfitu bych každopádně zmrzla, ty holé kotníky... Víš, že to nemyslím zle a to vaření ti schvaluju, mně také baví! Ale chápu že je to tvá TOP 5 a věci, co jsi používala nejvíce. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. Já se to vždycky snažím opravdu dělat podle toho, jaká je zkutečnost než abych si vymýšlela co bych to mojí TOP5 mohla dát aby to bylo zajímavé :)... každý to má ze zimními outfity jinam, jsem si jistá že nejsi jediná kdo by v tom zmrznul ale zase znám lidi, kteří by si to oblékli ... jestli tě vaření baví, doporučuju - kuchařka pro dceru (název zvláštní, ale recepty skvělé :D) Xx

      Delete
  2. Eleanor Calder je skvělou inspirací! <3

    ReplyDelete