Tuesday 28 June 2016

MANGO OVERALL

Krásné ráno,
po minulém týdnu můžu s klidným srdcem říct že bych už vedra letos mít nemusela! Líbilo by se mi takových 23 stupňů, sluníčko a žádný déšť ... to by bylo perfektní léto ale myslím že to mi někdo nesplní ... No ale konec o počasí. 
Konečně se mi nějak začal rýsovat nadcházející rok, který strávím ještě v Česku. Prvně jsem myslela na nějaké cestování, třeba nějaký jazykový kurz v Americe ale nakonec jsem se rozhodla pro rok pomaturitního studia Angličtiny a vedlejšího předmětu Francouzštiny. Život bez každodenní angličtiny si teď nedovedu představit. Opravdu mě ten jazyk baví myslím že by mi v průběhu roku víc jak chyběl. Léto vyplním brigádou, nějakým tím výletem/dovolenou a knížkami ... v průběhu čtvrťáku jsem si jich pořídila opravdu hodně s úmyslem všechny přečíst v létě po maturitě. 
Teď už ale o outfitu ... tenhle overal jsem koupila po jedné ze zkoušek, chtělo to nějakou odměnu a tenhle mě v Mangu zaujal na první pohled. Prvně jsem měla v plánu ho obléknout až na dovolené - přes plavky na pláž, apod. ale potom jsem ho vyzkoušela s krajkovým pásem ... tady už můžete vidět výsledek. 
Xx
C.

Good morning everyone,
last week was pretty hot so and I can say that it was enough for me from the summer, hih. Now I would be really happy to have a tempreature around 23 degrees, sun and no rain ... it would be the perfect summer for me but I guess it's unrealizable wish. But stop about the weather now.
Finally I decided what I'm going to do next year what I'll spend in Czech Republic ... at first I was thinking about some studying course in  USA but then I decided for a ''one-year-studies'' of English and French. I love English language and I have to say that I can't imagine my life without an English so I think this will be really good. I still need to practise the language and learn new things a lot. The Summer will be kind of classic student's summer - part time job, trips, holidays and reading ... I bought a lot of books during my graduation year with intent to read everything the summer after graduation. 
But now, let's talk about the outfit ... I bought this overall after one of the last exams ... some reward ... at first I thought that I'll wear this on holidays - with bikini on the Beach, etc. but then I tried this combination with lace bra ... here's the result. 
Xx
C.










4 comments:

  1. Super fotky! Moc ti to sluší!
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    ReplyDelete
  2. Overal je super! Moc se mi líbí v této jednoduché kombinaci :)

    FRECKLED style

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Jednoduché kombinace jsou vždycky ty nejlepší. :) xx

      Delete