Monday 11 July 2016

BOYFRIEND JEANS & LOOSE SHIRT

Krásné ráno!
Pokaždé, když píšu outfitový článek, snažím se psát jen o oblečení, ale vždycky se najde něco ''zajímavějšího''  co vám chci říct, že pak celý outfit shrnu v jedné nebo ve dvou větách ... dnes tomu nejspíš nebude jinak protože mám za sebou velmi náročný ale parádní víkend. 
V pátek ráno jsem fotila outfit na příští týden, jelikož ve středu odjíždím na Colours of Ostrava a tak už bych to nestihla. Jakmile jsem přišla domů, vyrazila jsem za sportem ale jen na hodinku a půl protože poté jsme odjížděli na menší výlet na Moravu. Sice to bylo jen přes noc ale dobrého jídla a pití jsme si užili až, až ... znáte to ... maloměsto, babička, známí a oslava a spoustu dobrot ... Hlavně domácích koláčů a buchet. 
I když jsme tam moc nepobyli, stejně jsem stihla babičku zaúkolovat pár kousky, které bych potřebovala ušít - jeden jsem si už odvezla domů takže myslím že ho brzy uvidíte v outfitu. V sobotu, při zpáteční cestě domů jsme se ještě zastavili v úžasné restauraci - Bistrot de Papa. Takový kousek Francie na Moravě. Kdo máte rád zajímavé restaurace, určitě se tam vypravte! 
V neděli jsem pak měla brigádu a večer přišlo několik známých na grilování. 
Teď už ale na outfit. Tuhle tuniku jsem Vám v outfitu ukazovala zhruba před měsícem. Už v té době jsem si jí opravdu oblíbila a časté nošení je tomu důkazem! Naprosto jí zbožňuju. Potřebovala bych jí ještě minimálně v černé a šedé, hih. V tomto outfitu jsem jí zkombinovala opravdu do casual outfitu s roztrhanými boyfriend jeansy. Vpředu zastrčila a tím vytvořila efekt podkasání, který k volným jeansům sedí víc. Vše jsem doladila hadími slip-ony, Volcano Obagem a pilotkami. 
Užijte krásný týden! 
Xx
C.

Good morning! 
Every time I write an outfit post, I try to write just about clothes, but there is always something 'interesting'' I want to tell you that the outfit is summarize in one or two sentences ... today it'll not be different because I had pretty busy but amazing weekend.
On Friday morning I photographed outfit for next week because on  Wednesday I'm off  to the festival Colours of Ostrava, so I'll not have a time for that. When I came home I went for a little workout outside but only for an hour and half because after a midday we left for a little trip to Moravia. Although it was only overnight it was amazing ... good food and good drinks ... you know ... a small town, grandmother, friends and lots of goodies ...
My grandma is an amazing dressmaker. I told you about many things she made for me (prom dress, grey pants, etc.) this time I came home with new off shoulder top and another few pieces ''are in production''. Can't wait. I love this ''homemade'' pieces of clothes because it's original and it's exactly as I want. 
On Saturday on our way back home we stopped at Bistrot de Papa ... an amazing restaurant ... it's really like a little ''part'' of France at Moravia. 
On Sunday I went to my part-time job and in the evening we had a barbeque on the garden with our family friends. 
But now, let's talk about an outfit! I had showen you this shirt a few weeks ago in another outfit. In that time It was my favourite piece and I can say that nothing changed, still in love with it! Need it in black and grey so badly! Today's combination is pretty casual ... as always ... with boyfriend jeans, slip-ons, Obag and Ray-Ban Aviator. 
Have a great week!
Xx
C.







 ... But first, let me take a selfie ... 





... a přesně takhle to nějak dopadá, když fotograf změní cíl focení :D ... // This is exactly what happen when photographer is more excited about ducks then about blogger :D ...

No comments:

Post a Comment