Tuesday 16 August 2016

DENIM SKIRT

Krásné dobré ráno,
dnešní outfit přidávám opožděně, jelikož přes víkend jsem měla tolik starostí že jsem se k psaní článku dostala až včera pozdě večer. Vše začalo už ve čtvrtek odpoledne kdy k nám domu muselo přijet šest hasičských aut - důvod je určitě jasný ...Myslím že na tenhle čtvrtek jen tak nezapomenu ... zmatek, strach, čekání jak to všechno dopadne, vynášení veškerých přenosných věcí z patra, házení oblečení z šatny do prostěradel a vynášení ven ... nic pěkného.  Ale to hlavní je že jsou všichni v pořádku a dům stojí! Naštěstí všechno díky rychlému zásahu dobře dopadlo. Ovšem jsme prý byli pět minut před kompletním vyhořením - takové štěstí v neštěstí. Přes víkend se nám podařilo dát skoro všechno (krom střechy, která utrpěla nejvíc škod, a několik drobností) do kupy a tak zase ''normálně'' fungujeme. Každopádně takový úklid po požáru je opravdové peklo a to ani nemluvím o zápachu, kterého s v místnostech nad kterými hořelo nemůžeme zbavit - větrání, klimatizace, pohlcovače zápachu, osvěžovače ... nic nezabírá. No a aby toho nebylo málo můj šikovný bráška si v sobotu málem uřízl prst, takže jsme proběhl i výjezd na chirurgii ... minulý týden bylo u nás opravdu ''veselo''.
Teď už ale pojďme na to veselejší téma. Myslím že počasí nám už moc horkých dní letos nepřinese a tak bych řekla, že tohle je jeden z posledních takhle vyletněných outfitů. U téhle sukně jsem pořád na vážkách ... moc krátká X ještě to jde ... Moc často jí nenosím ale v pondělí (před odjezdem na Lipno) jsem moc nerozmýšlela protože počasí to vyžadovalo. Bílá vzdušná košile z Manga patří k mým oblíbeným kouskům a to celoročně. V kombinaci se sukní mě v létě obzvlášť baví. Celý outfit jsem doplnila klasickými společníky - tenisky, šedý klobouk a šedou MK Riley kabelkou ... 
Na závěr bych ráda zmínila menší změnu, která na blogu proběhne - jelikož už brzy začínají školní povinnosti, rozhodla jsem se zredukovat články jen na jeden týdně (vždy v ÚTERÝ), jelikož dvě školy jsou přeci jen víc starostí než jedna ;) A co vy, už se připravujete? Čeká někoho v letošním roce něco nového tak jako mě? 
Užijte si krásný týden!
Xx
C.

A beautiful morning to all of you!
I know that the outfit post has to be on Monday but I had pretty tough weekend so I had no time for writting. I'm sorry about that. First time I opened my laptop was yesterday in the evening. 
Everything started on Thursday when we had our house in fire ... six fire trucks, fear, chaos, waiting 'how  things will turn out', trying to save everything from the first floor (bedding, closets, electronics, etc.) ... in short something I want to forget about. But the main thing - everyone are ok and house still stands - thanks to quick intervation. During the weekend we put almost everything together (except the roof - there was the worst damage, and a few other things) ... but I have to say that cleanup after the fire in house in a nightmare! Not to mention the smell of fume in the room which were near the fire ... we tried everything and we can't get rid of this awful smell. Another ''amazing day'' was on Saturday when my younger brother almost cut off his finger   ... in short last week was pretty unforgetable - full of ''adventures''. 
But now, stop about this 'black day' and let's start talking about merrier topic. This summer outfit. I think the summer is slowly ending so I would say that this is one of the last summer outfits. About this skirt ... I'm still not sure if I like it or not? Too short or still ok? I have to say that I don't wear this skirt very often but on Monday (before our trip to Lipno) the weather called for something short. I combinated it with white airy shirt by Mango which is one of my all-the-time favourite piece. In summer I prefer to wear it with skirt. I finished my look with classic accessories - sneakers, grey fedora and grey MK Riley bag...
At the end I would like to tell you about a little change on my blog - the school starts soon I decided that I'll post an article once a week (every TUESDAY) because I'll have two schools this year and I guess that it'll be more energy-taking and probably more time-taking than one school. ;) And what about you and ''preparing'' for this school year? Have you got some interesting changes like me this school year?
Have a great week!
Xx
C.







4 comments: