Tuesday 20 September 2016

BLACK IS WHITE

Krásné ráno,
dnes mám pro Vás slíbenou recenzi na zubní pastu od značky CURAPROX.   Co se týče zubů, hodně si zakládám na kvalitě ... co si budeme povídat ... chrup máme jen jeden a tak je ta kvalita opravdu potřeba. Kartáčky od této značky používáme celá rodina už mnoho let a jsme více než spokojeni. Dají se sehnat jak v lékárně, tak ve specializovaných prodejnách. Právě při jednom nákupu kartáčků jsem jsem narazila na nový produkt a už na první pohled mě zaujal ... no uznejte sami, není balení naprosto úžasné? Samozřejmě jsem se hned zajímala o co jde a tak jsem si přečetla informační letáček - bělící zubní pasta, která neobsahuje žádné chemické bělící složky, funguje na bázi aktivního uhlí.
Pastu jsem začala používat cca. před měsícem, takže ji používám poměrně krátkou dobu, ale musím říct že výsledky jsou i teď viditelné. Zuby jsou lesklejší i bělejší a jsem si jistá že po delším užívání budou i zdravější.
Máte zkušenosti s touto zubní pastou, nebo s jiným osvědčeným bělícím prostředkem? :)
Xx
C.

Hello Everybody!
Today I'm here with a review of the Toothpaste by CURAPROX. I already told you that this toothpaste was my 'Top-Beauty-product' of August and now, after I had finished using it I can say that I love it even more.
In case of my teeth I prefer quality, of course ... who doesn't prefer quality in this right? :) My family uses toothbrushes by Curaprox for many years and we can't say any bad word about that! You can buy this brand in pharmacy or in specialized shop. Once in August when I stopped in Curaprox store for new toothbrushes I saw this new product. When I saw the packing of this I was more then curious what this toothpaste do so I asked about that and read the leaflet - whitening toothpaste, without chemical components and it works on basis of coal. 
I decided to try this and the result ... IT WORKS! 
I have been using this for a month now (one toothpaste) and I can say that my tooth are shinier and whiter and I'm sure that my teeth will be healthier after another months of using this toothpaste.
Have you tried this toothpaste or another whitening product? :) 
Xx
C.





6 comments:

  1. Zajímavý produkt, já taktéž miluju jejich zubní kartáčky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kartáčky jsou bomba, pasta je sice trosku dražší ale za tu kvalitu určitě stojí. :) xx

      Delete
  2. This looks pretty interesting, but does it taste weird considering it's coal?

    The Quirky Queer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, It's not typical taste of toothpaste but it's not bad at all. :) X

      Delete
  3. Ja som sa nad touto zubnou postavou už zastavila ale vzhľadom k cene som sa bála, či mi za to bude stáť ale máš pravdu, už len to balenie je božské! Tieto kefky používame aj ja s mojimi rodičmi a sú perfektné! Nad pastou stále uvažujem ale tá cena je naozaj dosť vysoká a na bielenie zubov je skvelý aj kokosový olej, ktorý je o dooosť lacnejší:)

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chápu :) kokosový olej říkáš? To zní dobře...ještě nikdy jsem to neslyšela, tak to budu muset vyzkoušet! :)

      Delete