Saturday 1 October 2016

Krásné ráno!
Dnes jsem tu se zářijovými favority o pár dní dříve, ale myslím že to vadit nebude. Tentokrát jsem měla o favoritech jasno, bez velkého přemýšlení. Ještě než ale přejdu na favority, mám otázku … v minulém týdnu jsem se setkala z názorem že mé články jsou nepřehledné (kombinace češtiny a angličtiny) – chtěla jsem se proto zeptat … sdílíte tento názor? Ptám se z důvodu abych věděla co popřípadě zlepšit. :) 
Mějte krásný týden!
Xx
C.

Good morning everybody!
Hope you had a lovely weekend and great start of the week! I’m her with my September Top5 a bit sooner but I hope it’s not a big deal. J This month was pretty fast and hectic for me because a few new things started this months – new school and I started doing a new sport about both things I’m going to talk later. Now it’s time for my September Top5.
Have a nice week!
Xx
C.


1. FASHION

Tentokrát jsem ze svého šatníku vybrala šaty, které jste mohli vidět již ve dvou outfitech – doslova jsem se do nich zamilovala! Září bylo velmi hektické a protože se tyhle šaty skvěle a jednoduše kombinují, mnohokrát jsem po nich sáhla. Nejčastěji v kombinaci s denim bundou nebo bílým basickem.

I think (I hope) that summer weather won’t come back this year so like a ‚‘‘last memory‘‘ for this summer I decided to write about this dress. I fell in love with this black slip dress. I had showed you this piece in two outfits but I wore them more than those two times. I love how simply you can combinate this dress. Mostly I wore them with denim jacket or white basic.

2. BEAUTY

Z kosmetiky jsem tentokrát vybrala rtěnku od Rimmel London by Kate 42. Nikdy jsem rtěnky moc nenosila, spíš jsem ten ''balzámový'' typ, ale takhle mě barvou oslovila a proto jsem jí chtěla vyzkoušet a osvědčila se. 

From the Beauty section I chose the lipstick by Rimmel London (by Kate 42). I'm not a big fan of lispticks ... I'm more ''balm'' kind of person but in this case, the colour impressed me a lot and it what the right decision! In love with this nude shade.  

3. ACCESSORY

Dnešní ''část doplňků'' berte opravdu s nadsázkou, protože tetování není dopněk jako dopněk. Nicméně jsem se rozhodla  že ho sem dám, jelikož od jeho ''namalování'' si ho jako dopňku náramně užívám. I když to není žádný kus oblečení, dokáže perfektně oživit každý outfit. Nebudu se tu nijak zdlouhavě rozepisovat jaký má pro mě význam apod. ale kdyby jste chtěli nějaký ''Tattoo update'' článek tak se určitě ozvěte v komentářích. :) 

Today's ''accessory part'' isn't that typical because this time I chose my new tattoo aka my September favourite accessory because tattoos are pretty great accessories to outfits. I'm not going to talk here about the meaning and this stuffs but if you want me to write some ''Tattoo update'' write down below to comments. :) 

4. STYLE

via Pinterest.com/ NOHOLITA.fr
Volné outfity, ale s ochlazujícím počasím už takové ty navrstvené! Pro mě snad ty nejoblíbenější. I když se v září horka dost projevovala, byly i dny na přesně takovéhle outfity. 

Loose outfits are the best and more these where you can make some layering. September was still pretty hot but some days very colder, made for these outfits!

5. RANDOM

A jako poslední tu mám sport, který jsem si v září (a až do května budu) dost užívala. Bruslení je pro mě relax (jak na krasobruslařských tak na hokejových bruslích), takže když můžu trávit dvakrát až třikrát týdně dvě hodiny na ledě jsem víc jak spokojená. 

And the last one ... the most favourite activity in September (and probably from now to May will be) is skating. I love skating. I know how to skate on both kind of skates. I did figure skating when I was younger so I used the white ones but now I prefer these hockey ones.  It's kind of relax for me and an opportunity to be on ice twice or three times per week is so amazing. 

5 comments: