Friday 9 September 2016

THROUGH MY IPHONE

Lace Bra by BeChick.com / Outfit details / Smile / New Tattoo 
 Krásné ráno,
po delší době se Vám opět hlásím s článkem plným fotek.:) Minulý týden jsem si udělala takové malé prázdniny a zavzpomínala jaké to bylo, když jsem jako malá jezdila k babičce na Moravu (déle než na víkend). Bylo strašně fajn na chvíli ''vypadnout'' a změnit vzduch. I když znáte to ... pobyt u babičky ... věta ,, Nemáš hlad?'' nebo ,, Dej si něco k jídlu.'' ... jsem slyšela téměř pořád. :D  Každý den se něco vařilo a peklo a výsledek ... cítím se jak nafukovací míč! V mezičasech jsme se pak věnovali šití, takže mám opět několik skvělých kousků, které uvidíte brzy v outfitech. :) 
Xx
C.

Good morning to all of you! 
After a long time I'm back with 'Through my iPhone' post. :) Last week I decided to spend a few days at my Grandma's place ... kind of holidays ... to remember how nice it was to go there for a holidays when I was a small girl. It was great to ''leave'' my home for a few days and change air.
But you know ... Grandmothers ... cooking, backing, cooking and backing again :D I feel like a ball after this week! During this week we also spent a lot of time with needlework so I've a few new pieces in my closet. :) I'll show you in my outfits soon.
Have a great week!
Xx
C.


Ikea / Brno / Lunch Time / Coffee Time

♥♥♥

This kind of morning / favourite activity in Summer / This combo / While Travelling

Zoo 

Home Decor

''Holidays'' at my Grandma's place 

8 comments: