Thursday 17 November 2016

DIY: WINTER DECOR

Krásné ráno!
Taky už na vás padla taková ta zimní/vánoční nálada? Na mě ano ... tedy ne že bychom měli už nazdobený strom, napečeno a dům nasvícený jako Griswoldovi ... ale uvnitř jsem už podzim dávno uklidila a naopak vybalila to vánoční. Zkrátka a dobře tohle období mě baví a tak mi vůbec nevadí mít vánoční výzdobu už teď. Má to někdo podobně? :) Uvařit si horkou čokoládu, zapálit skořicovou svíčku, rozsvítit drobná světýlka na polici, vzít knížku a prostě relaxovat (Tedy ne že bych takhle trávila každý večer ... když se poštěstí, tak jednou v týdnu ... dvakrát když budu optimistická. :D)
Nicméně pojďme k jádru dnešního příspěvku ... jak je už jasná z názvu, dnes to bude opět o tvoření. 
Xx
C.

Good morning Everyone!
How are you doin' today? Are you starting to be in a Christmas mood? I am ... well ... I haven't got a tree, gingerbreads and  my house doesn't look like "Griswold's house" ... but I already set up some Christmas Decorations inside of the house. I simply love this Winter/Christmas time so I really don't care to make this atmosphere a bit earlier. I love evenings when I can make hot cocoa, light some cinemon candles and some christmas lights, take book and just relax ... well, this kind of evening I've got max. once or twice (when I'm really optimistic :D) per week .
Anyway, let's talk about the main thing in this post ... Christmas DIY decor! 
Xx
C.



Před pár dny jsem narazila na skvělý nápad, jak si vyrobit jednoduchou a krásnou dekoraci na zimu. Jediné co budete potřebovat je sklenice, papírová lepící páska, tužka, zubní pasta, houbička, něco na dozdobení a cca. 10 minut.



A few days ago I saw an imazing idea ... How to make simple but beautiful Winter decor. All you'll need is jar, paper adhesive tape, pencil, toothpaste, sponge and about 10 minutes of time. :)

Postup je opravdu jednoduchý ... z papírové izolepy si vystřihnete co jen budete chtít. Já zvolila velkou hvězdu, ale krásně vypadají i malé drobné hvězdičky. Nalepíte libovolně na sklenici a pak už jen vezmete houbičku a zubní pastu (já použila klasický Odol) a "ťupkujete". Na závěr stačí jen dozdobit podle vlastního uvážení.   



And how to do it? ... Well as I said, it's pretty simple. First of all you have to think what you want to have on your jar, then just draw it on paper adhesive tape. I chose one large star but small stars look also great. After that you have to  stick that on the jar and then it's time for final part. Put a little bit of toothpaste on the sponge and start making stains one next to other. Then you can add some trappings if you want. 

A výsledek? ... Krásná dekorace, která se skvěle hodí do jednoduchého interiéru. Neruší, ale na druhou stranu zaujme provedením. :)



And the result? ... Beautiful decoration, which looks perfect in interior, even more in winter! 

7 comments:

  1. Jeej, to je roztomilé:) škoda, že som na takéto veci lenivá:D

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekuji ... je to opravdu rychlé :D 10-15minut max.! :)

      Delete
  2. Šikovné a celkom aj rýchle DIY. Ja nie som nejako extra kreatívna duša, ale toto by som rada skúsila. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, je to opravdu rychlé a lehké tak určitě to zkus. :)

      Delete
  3. Šikovné a celkom aj rýchle DIY. Ja nie som nejako extra kreatívna duša, ale toto by som rada skúsila. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    ReplyDelete