Monday 28 November 2016

NOIRE BAG

Krásné ráno!
Dnes se Vám hlásím netradičně v pátek a to proto, protože Vám chci představit nový český Fashion projekt/značku - NOIRE. The Code of Fashion. Už jste slyšeli? :) Pokud ne, ráda představím.
Jde o kabelku, která je díky unikátnímu kódu propojená s mobilní aplikací kde se můžete nechat inspirovat jednotlivými outfity uživatelek a nebo být těmi, kteří inspirují ostatní. 
A jak to tedy celé funguje?  ... Mrkněte na video a já vám pak odtajním další skvělé věci ohledně Noire kabelky i mé první dojmy.
Xx
C.


Good Morning Everyone!
Untraditionally, I'm here on Friday and immediately I'll tell you why  ... The reason is that I want to show you New Czech Project/Brand - NOIRE. The Code Of Fashion.  Did you hear about that? :) 
The bag connected to mobile App with unique code ... Let's inspire people with your style and get inspired by others. 
And how does that work? ... Look at this video and then I'll tell you more secrets and my personal impressions about Noire bag! 
Xx
C.



S kabelkou jsem se poprvé setkala před pár týdny ... na 'Drinku s Noire', kde nám s ostatními ambasadorkami byla kabelka poprvé ukázána v celé své kráse. 
Já si ji zamilovala hned na první pohled ... jednoduchý černý design, nadčasová, prostorná a co víc originální - díky kódu který se na kabelce nachází ji nelze okopírovat a tak máte zaručenou originalitu každého kousku!  


A few weeks back I saw this bag for The First Time During the 'Drink with Noire'. Meeting, that I attended with other ambassadors. When I saw the bag ... It was the love for the first sight.
Simple timeless black design, a lot of space and unique code - thanks to this code is this bag inimitable! Is not that just  amazing?

Každou kabelku dostanete v krásné krabici stejného designu, což je samo o sobě krásné ... no řekněte sami ... není takovýhle unboxing příjemnější než jakékoliv jiné balení? 
Další věc, kterou v krabici objevíte je speciální autorizační kód, který Vám pomůže propojit vaší kabelku s aplikací, kterou Vám představím za moment. 


You'll recieve the bag in original box, gorgeously packed ...  Trust me, It's even better unboxing!
Another thing, you'll find in the box is another code, which will help you to log your bag to the App. About the App I'll talk in a moment ... now let's talk about design and functions.

Jak vidíte z fotek, kabelka je vyrobená z pevného materiálu, který drží tvar i když ji naplníte k prasknutí. Všechny detaily jsou kovové, v odstínu Light Gold, což mě víc jak vyhovuje. Není to ''klasická žlutá zlatá'' a tak k této kabelce můžete vzít prakticky cokoli - stříbro, zlato,atd. 
Další skvělou věcí, kterou už jsem zmínila, je prostornost. Kabelka má jednu velkou kapsu kam se Vám bez problému vejdou desky formátu A4, notebook, kosmetická taštička, mobil, peněženka a další nezbytnosti, které každý den potřebujeme. V kabelce se nachází dalších pět multifunkčních kapsiček (z nichž je jedna malá na zip a jedna speciálně dělaná na iPad/tablet) které jsou další věcí kterou velmi oceňuji - nemám ráda nepořádek v kabelce - určitě znáte takové ty momenty kdy potřebujete rychle najít zvonící telefon a nebo klíče ... 
A pak je tady samozřejmě jednoduchý design. Takový ten kousek který se dá vzít ke všemu, jak k elegantnímu outfitu tak i ke sportovnímu. Zkrátka a dobře skvělá na každodenní nošení ... třeba do školy, práce ale třeba i na cestování. 


As you can see at the photos, the bag keeps its shape  ... even when it's full of things. Another reason why is this bag amazing!
Details are in Light gold shade, which is perfect because you can combinate with everything - gold, silver, etc. 
Another possitive thing ... space! This bag has one big pocket, where you can put a laptop,A4 notebook, make-up bag, wallet, phone, and other important stuff, which we have every single day in our bag!  Inside of this big pocket you can find five small pockets (including one with zip and one is especially made for iPad) so you can simply organize. Perfect for me, I hate 
having a mess in my bag ... I'm sure you know it ... how many times the phone rang somewhere deep in the bag ...
And of course, the simple timeless design! You can wear this bag with everything and everytime it'll look perfect! It's an amazing choice to school, to work or for travelling! 

Teď se přesunu k aplikaci kterou si můžete zdarma stáhnout v AppStore nebo v GooglePlay (Noire Fashion). Jednoduše se zaregistrujete a pak už jen inspirujete nebo se necháváte inspirovat. :) Aplikace se dá používat i bez kabelky, takže i ti z vás kdo si zatím nepořídili se mohou bez problému zaregistrovat ... napište mi dolů do komentářů vaše profily, moc ráda se podívám. Mě můžete najít pod kódem mé kabelky - 29053 a nebo klasicky WAITWHATCAMILLE. :)


And now, let's talk about the app. You can simply download it at the AppStore or GooglePlay (Noire fashion). Make a profile is even simplier and then you can just inspire people or get inspired. :) You can use this app without the bag as well so even though you haven't got your bag (yet) you can use the app without the problem ... write down below your user names, I'll be happy to see your profiles. If you want, you can find me - 29053 or as WAITWHATCAMILLE. :)
A na závěr mám pro Vás malé překvapení ... Ti kteří si na e-shopu kabelku zakoupí a do políčka 'discount' zadají kód CGREYHOUND dostanou slevu 10%. 
Doufám že se vám dnešní příspěvek líbil a  možná jsem vám i dala tip, co si přát k Vánocům a nebo třeba poradila Ježíškovi co letos nadělit.
Užijte si krásný víkend!


At the end I've got little surprice for you ... Those of you who'll buy this bag  can use code  CGREYHOUND and you'll get a discount 10%.
I hope that you liked this post and maybe I gave you a tip for an amazing X-mas present this year! 
Have a great weekend!

4 comments:

  1. Mně se tahle kabelka začíná líbit čím dál tím víc a víc, je fakt krásná a celkově celý nápad se mi moc líbí :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to skvělý nápad! Mě oslovil hned! :)

      Delete