Thursday 24 November 2016

WINTER MOODBOARD

via pinterest.com
Krásné ráno!  
Dnešním Moodboardem navážu na minulý týden, kdy jsem začala se Zimními/vánočními články. Obrázky, které jsem dnes zakomponovala, přesně vystihují jak si představuji tyhle zimní měsíce a když pominu že se vlastně ani na chvíli přes den nezastavím, realita si je s nimi docela podobná.
 I když se nám tedy to zimní počasí zatím nedostavilo, doma už zimu máme ... alespoň tu dekorativní. :) Ranní kávu občas vyměním za horkou čokoládu a nebo si jí vždycky dopřeji na zimáku, kde jsem šestkrát týdně. To, že miluji bruslení víte a tak si dokážete představit jak ráda jsem když tam můžu být i mimo své  tréninky. To málo z volna co trávím doma pak nejraději trávím s knížkou v posteli, a nebo s teplým čajem u nějakého toho klasického vánočního filmu ... Který je Váš nejoblíbenější? :) 
PS.: Měla bych pár nápadů na další DIY články a tak bych ráda věděla ... líbí se vám tyhle tutoriály? Chcete abych je přidávala častěji? 
Xx
C.

Hello Everyone! 
Today's moodboard will be about Winter/Chritsmas again! I simply love this season! This collage is exactly how I  imagine Winter season and even though I'm pretty busy every day, my ''current lifestyle'' is pretty similar  to this pictures. Well .... the weather isn't exactly how it looks in winter but I hope that we'll have White Christmas. Inside of the house we've already got most of the Chritmas decor, so in our home we've pretty Christmassy athmosphere. About the fashion ... I love winter outfits! Sweaters are kind of my daily uniform these days. 
I like Morning coffee occasionally trade for hot chocolate or I love to have hot chocolade on the ice ring where I'm six times a week. You know that I love skating so you can imagine how happy I am when I can be on ice more than two times when I have a training. The little of free time what I spend at home  I usually spend in my bed, with good book or in a living room near a fireplace watching some classic Christmas movie. Speaking of Christmas movies ... What's your favourite one? :) 
At the End I would like to ask you ... Do you like DIY post on my blog? I've some ideas for another Winter Decor so let me know if you want it! 

2 comments: