Thursday 16 March 2017

GARNIER MOISTURE+FRESHNESS FACE MASK

Krásné ráno,
kosmetických recenzí jsem nikdy tolik nedělala, ale za poslední měsíc jsem několik dobrých výrobků vyzkoušela a tak se o ně ráda podělím. Jedním z nich je textilní maska na obličej od Garnier. Textilní masky používám raději než klasické, protože perfektně drží a nemusíte se bát, že je někde otřete nebo se umažete. Tuhle používám už přes měsíc (cca. 5 použití) a nemůžu si jí vynachválit. Obsahuje extrakt ze zeleného čaje a kyseliny hyaluronové. Je hydratační, čistící a hodí se pro všechny typy pleti. Co beru jako velké + je její chladivý efekt - pokaždé když ji po patnácti minutách sundám, cítím jak je moje pleť ''odpočatá'', svěží a rozzářená!
Máte s těmito maskami zkušenosti? Pokud ano, jste také spokojeni? 
Xx
C.

Good morning everyone,
today I'm here with another beauty post. This time I'm going to talk about face mask by Garnier. I use this one for a few weeks now (used it five times) so I think I have enough experience to say how amazing it is! 
I like to use these ''textile'' face masks more than normal masks because these adhere perfectly on my face and you don't need to worry about smearing clothes or something else. This one contains green tea extract and hyaluronic acid. It is moisturizing, cleansing and it's great for every skin types. 
What I love about this mask is cooling effect - after every use my skin is  refreshed and beaming! 
Have you ever tried these masks, if yes ... are you satisfied with it?
Xx
C.



Když už jsem psala o masce, chtěla jsem zmínit i micelární vodu od Garnier, kterou používám už několik let a jsem s ní víc jak spokojená. 

Here I just wanted to show you another product what I use for a while. This micellar water, and again like in a case of the mask ... amazing product!

Váhala jsem jestli jsem tuhle fotku přidat, protože ... no uznejte ... kdo přidá selfie kde vypadá jak vrahoun? :D Nakonec jsem si ale říkala, že fotka s aplikovanou maskou by prostě chybět neměla a tak omluvte ten kamenný výraz, jinak to ale nešlo. :D 

Well, at first I want sure if I want to post this photo, but then I decided to post it because ''photo in the mask'' belongs to it, right? Even thought I look like a murderer here. :D 

4 comments:

  1. Micelárky od Garnier používám už nejaký ten pátek.. jen teď jsem tedy zkusila tu na suchou pleť. Nicméně na masky od garnier slyším samou chválu. Asi se stavím o víkendu v Boots :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě vyzkoušej! Za mě velký palec nahoru. :)

      Delete
  2. Tú masku od Garnier som mala a je výborná

    AN Beauty Blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou opravdu super! Ráda slyším chválu i z jiné strany. :)

      Delete