Wednesday 7 January 2015

HOW TO WEAR: Big Scarves

Po dlouhé době opět 'inspirační středa'. Přes svátky mi psaní podle nalinkovaného seznamu moc nešlo, jelikož mi do toho vždy skočilo něco zajímavějšího.
Dnes jsem tu ale s další inspirací. :) Co jiného se hodí do chladných dní víc než velká šála? :)

Xx
K.



'Wednesday inspoo' is back! During the holidays I couldn't make the post as I'm doing it all over the year, because of some family events, Xmas shopping, presents etc.
Now I'm back with my normal Blogger plan and wednesday is the best for inspo, so today ... HOW TO WEAR the Big scarves! :)

Xx
K.

kenzas.se
 imnext.se/lisaplace/
weworwwhat.com
mariannan.costume.fi




A nebo i takhle to jde ... přiznejte se ... kdo by takovéhle šále neodolal? ;) 


4 comments:

  1. Tak tohle mi osobně přijde jako hodně špatný článek. Kromě přiložené fotky jsme se vlastně nic nedozvěděli. Žádný tvůj komentář k fotkám, nic. o.O Příště zkus k tomu něco málo napsat, bude to vypadat líp a bude to i kvalitnější článek. Článek o pěti větách není článek, jenom žblebt, nemá to žádnou informační hodnotu.
    Příště to snad bude lepší. :)
    Jinak velkou šálu bych chtěla mít. :) Myslím, že je důležité, aby k ní holka byla vysoká. :D Protože pokavaď není, úplně by se v ní ztratila. :D
    www.empty--island.blog.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konečně nějaký dlouhý komentář. Díky. ;) Stejně tak jako děkuju za názor. :)Tohle opravdu beru jako věc názoru, protože mi přijde že v takovýhle postech je nejdůležitější obrázek, kde je ta inspirace vidět, ale jak říkám. Věc názoru. :)

      Delete
    2. Nemáš zač. :) Hádám, že na tohle budeš muset přijít sama v průběhu let. Taky jsem dřív psala takhle krátké články, protože jsem si myslela, že delší by nikdo nečetl. :D Teď ale vím, že pravdou je opak.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete