Wednesday 8 April 2015

My Spring favourites


Krásné ráno,
když už se počasí zbláznilo, alespoň doma se snažím chovat že je jaro! Dneska jsem tu s pár shooty, taková všehochuť ... through my iPhone a Spring favourites ... tak snad se bude líbit.
Xx
K.  


Good morning everyone,
our weather here, at Czech republic is totally crazy! 10 minutes snowing and then 10 minutes sun ... pfu. Hate that. I need spring here, so in home I'm trying to act like spring is around ...
Today I'm here with a few pics, so ... Hope you like it.
Xx
K.










Rozhodla jsem se vyzkoušet Sally Hansen Miracle Gel ... zatím jsem spokojená. Dobře se s ním pracovalo, tak teď jen počkat, jak dlouho vydrží.
















Heheh ... myslím že k O bag nemusím nic dodávat. :D Myslela jsem že růžovku vytáhnu až v létě, ale do pochmurného počasí je to ta nejlepší barva pro zlepšení nálady.
















Abych nezapomněla na jarní dekor. :) Maminka to má s čekáním na jaro úplně stejně, takže náš dům je plná kytek a jarních dekorací.








Poslední dobou jsem AVON moc nepoužívala, ale když jsem okusila vůni téhle nové kombinace, prostě jsem jí musela mít!!! Je svěží, ale svým způsobem i sladká. Prostě jednoduše na jaro dokonalá.




A jako poslední tu mám jedno Selfie ... Když už je jaro všude v domácnosti, musí být i v ložnici. IKEA prostě ví, jak na povlečení! Xxx









4 comments:

  1. Miracle Gel od Sally Hansen mám také v plánu vyzkoušet. Jinak oBag je perfektní a na novou řadu od Avonu určitě mrknu :)

    Jak šetří shopaholici?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jak jsem psala, AVON vážně překvapil :-)

      Delete
  2. Replies
    1. Heheh ano...třetí. Neodolala jsem barvě.
      Ale vzhledem k tomu ze se příští týden dostanou do ČR o basket, moje peněženka začíná mít patřičné obavy. :D

      Delete