Friday 12 June 2015

10 days through Honor6+ #2

Krásné ráno všem, 
dneska mám pro Vás další a a také poslední post s Honor6+.  Myslím že hned začnu se srovnáním/názorem na přístroj a poté přejdu k fotkám a komentářem k nim, jelikož jsem fotila na spoustu místech. 

Vzhled: Na design si jistě každý udělá názor sám, protože každý má jiný styl. Já dávám + za jednoduchý design a malé - za velikost, což je opravdu jen věc mého názoru, jelikož můj telefon je o dost menší. 
Funkce: Nejsem žádný technický typ, tudíž doufám že neočekáváte nic světoborného ovšem pár funkcí, které stojí za zmínku rozhodně má ...  
Fotoaparát: Na konec tady mám snad to nejobsáhlejší, což je fotoaparát. Honor6+ se pyšní hned třemi fotoaparáty, díky kterým jsou fotky opravdu kvalitní a krásné, jak při focení v noci tak ve dne. Focení s tím to přístrojem mě opravdu bavilo takže nemůžu dát nic jiného než + za fotky, ale za video malé - Natáčela jsem s ním na koncertu a na to, jak kvalitní fotky dělá, natáčení už tak kvalitní nebylo. Nebylo to samozřejmě nic hrozného, jen jsem čekala trošku víc. 
Na závěr ale stejně musím uznat, že tento telefon má víc výhod než nevýhod a tak jestli někoho oslovil, neváhala bych! 
Xx


Good morning guys,
today I've for you the final post about Honor6+. 

Appearance:  I'm giving the + for the simple design which I really like, but the small - , because the size is large for me ... it's just mine opinion, because me phone is smaller.
Functions: I'm not a technical type, so I hope you're not expecting anything 'technical', however, a few features for mentioning are definitely here ... for example the mirror (It's so good ;))
Camera: In the end I have here the most amazing part, which is a camera. Honor6 + prides itself on three cameras, which make really good pictures, doesn't matter if you're shooting at night or in the daytime. I really enjoyed the shooting with this phone so I cannot give anything else than + for the photos, but the small - for the video, which is not as good as a photos.
In the end I wanted to say that this phone really impressed me so if you're thinking about that ... go and buy that! 
Xx










První číst obrázků je z Prahy, kde jsem spíš prováděla home&decor shooting a druhá část je z Vídně, kde jsem strávila skvělé odpoledne na koncertu One Direction o čemž bych mohla psát klidně dvě hodiny, ale myslím že fotky, jsou stejně přednější. :)






2 comments:

  1. Fotky dělá opravdu dobré. jen by nás zajímalo, kde má schovaný ten třetí fotoaparát! :D

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Na zadní straně jsou dva. ;) cvaknou naráz a tím se ta fotka doostří. Xx

      Delete