Friday 3 July 2015

Mr. Bean body care


Krásné ráno,
dneska pro Vám mám beauty review produktu od Mr. Bean Body Care. Myslím že coffee/coconut scrub nemusím, nijak zvlášť představovat, takže spíš přidám jen svůj vlastní názor. :) Tak pojďme na to ...
Xx
K. 

Good morning guys, 
today I've for you a beauty review for a product by Mr. Bean Body Care. I think that It's not necessary to explain you how it works, so I'll write just mine opinion on it! :) So let's do that ...
Xx
K.




Prvně bych ráda zmínila balení, které jak vidíte je i s věnováním, což mě osobně potěšilo ... není to jen nějaký balíček, ale když Vám ho posílají, dají si práci s tím, aby to i vypadalo. 

At first I want to talk about the package. I was pleased when I saw my name on the box. It's like ''more personal'' than normal package. ( It's like that they care about their clients) 
Jako první jsem Mr. Bean použila na obličej ... jako první mě okouzlila vůně, která vydrží opravdu dlouho (celou noc jsem potom cítila kokos ♥) 
Obličej je potom dost citlivý, ale když použijete večer, do rána není nic vidět. 

Next, what I'll be talking about is Mr. Bean on my face ... at first I want to say that the smell ... OHHH MY GOD ... I  smelt the coconut the whole night! 
After using I had a bit sensitive skin, but after (around) 2 hours it was Ok ... so if you'll be using it in the evening, your skin will be fine in the morning.  
No a nakonec tu mám používání na celé tělo ... prvně chci upozornit že je lepší používat ve sprše, ne ve vaně!!! Musí to na těle pár minut působit, takže stát je mnohem lepší :D (Heh, jak vidíte, já fotila ve vaně, jelikož v téhle koupelně je lepší světlo)  Každopádně tady nemám žádnou výhradu ... zjemní to pokožku, vyčistí a ještě zavoní! 

And finally, I'll be talking about using  Mr. Bean on the whole body ... first I want to highlight that it is better to use in the shower, not a bath !!! It needs to be at the body for a few minutes so shower is much better: D (Heh, as you can see I was photographed in the bathtub, because in this bathroom is a better light) Anyway, here I have no saving clause ... it softens the skin, cleans and again ... the smell!

2 comments:

  1. Ja som dostala raz ako darček na narodky od frajera kávový peeling a bol super :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huh, taky bych chtěla od přítele dostávat takové fajn dárečky ... to by ovšem musel nějaký být. :D Každopádně souhlasím s tím, že scrub je skvělý! :) xx

      Delete