Monday 5 October 2015

Long cardigan&Leather jacket

Krásné ráno, 
konečně jiné místo pro focení outfitu než je Hlubocký přístav nebo náměstí! V poslední době jezdím do Prahy často, ale vždy jen na noc nebo dvě - připadám si jak cestovatel - sem a tam, takže když tu můžu být víc jak deset dní v kuse, jsem nadmíru spokojená. 
Dnešní outfit je jeden z oblíbených, a to nejen kvůli kouskům z SeptemberTOP5 . Po dlouhé době jsem vytáhla ''kožené'' legíny které jsem zkombinovala s basic topem, cardiganem a koženou bundičkou. Obula jsem Superstáry a vzala nový Opocket, o kterém vám řeknu víc ve středu, kdy chystám New-in post. 
Ve zkratce nedělní casual style ...
Xx
C.

Good morning everyone,
finally, I'm shooting at another place! I'm so happy to be at Prague for more than two nights. Because during the school weekends I don't have much time for something else than school and travelling between Czech Budweis - Prague -School and vice versa ... so Thanks God for these 10 days in row here, without travelling. 
Anyways, this post is about outfit ... my favourite outfit full of my SeptemberTOP5 .  
I was wearing ''leather'' leggings after a long time, which I combined with basic top, cardigan and leather jacket. I took Superstars and my new Opocket (I'm gonna tell you more on Wednesday in New-In post) . 
In short Sunday casual style ... 
Xx
C.







6 comments: