Wednesday 18 November 2015

BETWEEN US FRAGRANCE

Krásné ráno,
dnes mám pro Vás malé review na nový parfém od One Direction - Between Us. Vyzkoušela jsem všechny takže ani Between Us nebude výjimkou. 
Musím říct, že po shlédnutí ''upoutávky'' jsem opravdu nevěděla co čekat, ale byla jsem mile překvapená. Vůně je jemná a příjemná. Není to úplný fresh ale rozhodně si nepřipadáte jak přeslazené lízátko. Je to takový ...no dobře, řekněme ''Sladší Fresh'' :D  Každopádně pro ty, co nemají vyhraněný vkus a rádi zkoušení nové věci .... určitě doporučuji!
Xx
C.

Good morning Everybody,
today I have a little review for you about new fragrance by One Direction - Between Us. I tried all of  their fragrances so in case of Between Us it'll not be different. 
When I saw a commercial for the first time, I was really curious how the fragrance will smell and I have to say that I'm surprised! It smells amazingly amazing. It's not Fresh but at the same way it's not the sweet lollipop. 
Ok lets say ... Kind of ''Sweet Fresh''. :D 
Xx
C. 

2 comments:

  1. Ja som si Vetween Us hneď zamilovala, keďže milujem ťažké a sladké vône a prečo nemať ďalšiu vec s chalanmi❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já právě těžké vůně moc nemusím. Tahle mi ani tolik nepřijde, ale je to věc názoru. :) Každopádně s poslední větou souhlasím ;) xx

      Delete