Thursday 3 December 2015

ALL I WANT FOR CHRISTMAS ...

Krásné ráno,
prosinec začal a Vánoční atmosféra se pomalu ale jistě blíží ... za poslední týden jsem otázku ''Co si přeješ k Vánocům?'' slyšela tolikrát že jsem se rozhodla pro Wishlist ... ovšem trošku jiný.
Samozřejmě že mám spoustu věcí, které bych si přála (například Givenchy Antigona) ale poslední dobou se stalo tolik věcí že letos mé největší sny a přání nespočívají ve hmotných dárcích. 
Už jsem několikrát psala že pracuji na něčem, co hodně ovlivní mou budoucnost a myslím že už konečně můžu říct, oč jde ... jsem ve čtvrtém ročníku což mě donutilo přemýšlet ... chci zůstat v oboru který studuji? Chci na vysokou? Co chci vlastně v životě dělat? ... 
Po dlouhých úvahách jsem se rozhodla ... od dětství jsem snila o životě v Anglii. Snila jsem o tom se tam přestěhovat a proto jsem se rozhodla zkusit štěstí a za pomoci Unilink jsem si podala přihlášky na několik univerzit. A co víc vše se točí kolem módního světa. 
Nečekala jsem že by mi z nějaké univerzity přišla pozitivní odpověď ale stalo se. Zatím mám dvě přijetí (samozřejmě musím odmaturovat), které zapříčinily že jsem si konečně začala věřit a začala jsem následovat své sny, které se doufám i splní.
Proto jediné, co si přeji je energie, štěstí a užít si tyhle poslední ''dětské'' Vánoce s těmi nejbližšími.
Xx
C.

Good morning everyone,
December begun and Christmas atmosphere is starting to be all around ... ''What are you wishing for this Christmas?'' ... this kind of question I heard a lot recently so I decided to make my wishlist ... but a bit untypical Wishlist.
Of course I'm dreaming about many material thing (Givenchy Antigona for example), but during past few month many things happened and I found out that I've more immaterial wishes and dreams what I want more.
I'm at my graduation year at secondary school so question about '' What I want to do in future?'' was on table during past few month and I have to say that this is probably the hardest question ever!
After a long reasoning I finally made a decision. I made a decision and I followed my dreams. England. When I was ten years old I was in England for the fist time and I fell in love with this country. As I said I followed my dreams and thanks to Unilink I sent my application form to five Universities around Great Britain. The best think about that is fact that all of courses what I chose are from Fashion world.
I didn't expect positive answer but it happened. It happened and in this moment I've two acceptance (Of course for the final verdict I need my A-levels).
I'm so happy and truly excited about that. The whole think about Universities made me trust in myself again and I hope that this big dream of mine will come true ...
Therefore, the only thing I wish for this year is energy, luck and spend this last ''Children's'' home Christmas with my family and friends!
Xx
C.

2 comments: