Sunday 27 December 2015

WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

Krásné ráno,
tak jak jste si užili Štědrý den?
 Já ho trávila celý v práci, takže jsem se domů dostala až po sedmé hodině, ale jakmile jsem dorazila a zasedla ke Štědrovečernímu stolu ... vypustila jsem úplně všechno a plně se oddala Vánoční atmosféře! 
Xx
C.

Good morning everyone,
so ... how did you spend your Christmas Eve/Morning? 
I was at my work for the whole Christmas day, but when I came home in the evening and I sat down with my family around the Christmas table ... I forgot about everything, because 'Christmas spirit took me to the magic Christmas world'!
Xx
C.


Každý z dárků, který jsem dostala mi udělal radost, ale přeci jen dáreček od rodičů mi udělal radost největší ... Michael Kors Riley ve dvou odstínech šedé ♥ Moji rodiče si moc nepotrpí na překvapení, ale u dárků si vždycky něco vymyslí ... letos mě opravdu slušně napálili :D Jakmile jsem se kupou dárků prohrabala k velké MK tašce a rozbalila ji, uviděla jsem dárkový box, který jsem ještě rychlejším tempem otevřela a hle ... místo kabelky vidím Tchibo ponožky :D ... kabelku jsem našla až o několik minut později, v úplně jiné krabici... 

Each of pressies what I got surprised me and I was really happy about all of them but still the one from my parents was special for me ... Michael Kors Riley bag in two tone of grey ♥ My parents are not big fans of making surprise but sometimes ... they have some ''stupid funny'' idea :D This time when I opened big paper bag and pulled out a MK gift box I found SOCKS inside and no bag ... haha, funny. I found my bag few minutes later in another present ... as I said sometimes they have funny ideas ... I found my bag few minutes later, in another box.

K Vánocům samozřejmě patří i spoustu drobností, které sami o sobě udělají velkou radost, jak vidíte všichni se drželi přání, tudíž většina dárků ladila do šedé. 

I'm sure that you got many little things for Christmas and I have to say that I love this little things. Sometimes I love those more than some huge pressies!

Knížky, knížky a zase knížky ... co víc si přát ... doma se mi už hromadí pořádná hromada knížek, které se chystám přečíst hned jak odmaturuji.

Books, books and again books. I'm book lover so all of the books under the Christmas tree made me smile. I can't wait to read all of them after my A-levels.

Kufřík PANDORA jsem dostala od babičky z jediného důvodu ... jak jsem před několika týdny psala, když všechno půjde podle plánu, odjedu na univerzitu do Anglie, což už teď většina rodiny špatně nese a tak jsem dostala tenhle kufřík, který patří k letadýlku, které má babička ... abych prý věděla, kde je ten jeden jediný opravdový domov ... 

This little PANDORA suitcase my Granny gave me for one reason. I told you a few weeks ago that it looks that I'm going to move to the England and I can say that my family is already sad about that ... she gave me this pendant what is matching with an airplane what she has and she said that with this pendant I'll know where the real home is, doesn't matter where at the planet I'll be ...


Kuchařka pro dceru ... ta se mi bude do Anglie hodit  ... nejen že je plná skvělých receptů, ale všechno je napsané opravdu ‘‘polopatě‘‘ ... dokonce je tam i vysvětleno co znamená vroucí voda (ne že bych to do teď nevěděla ;) ), takže opravdu kuchařka pro nezkušené a mladé :D 

This Cook book for daughter will be really helpful at England! It's full of great and mainly SIMPLE recipes for young people who has no idea how cooker looks like (even though I know how cooker looks like, I'm glad that I have this book ;) )

A jako poslední tady mám dárek který mě opravdu pobavil ... výrobce to popisuje jako polštář pro spáče na boku ale mě to spíš přijde jako ''těhotenský polštář pro netěhotné single lidi'' ... Vypadá opravdu vtipně když s ním spím, ale jedno se tomu musí nechat, je opravdu pohodlný. Mám problémy s krční páteří, takže hned tak na něčem se nevyspím, ale tenhle polštář se za těch pár nocí osvědčil, takže jsem za něj opravdu ráda.  

And the last one I've got here this present what really made me laugh then I saw that.
It has to be pillow for people who sleeps on one side but it looks more like ‘‘pregnancy pillow for nonpregnant and single people‘‘ :D ... it looks really funny when I’m sleeping with that but I have to admit that it’s really comfortable! I’ve problems with my neck so I can’t have some kinds of pillows but I have to say that this one is really good for my sleep.  

13 comments:

  1. Ten polštář jsem taky dostala :D od babičky. tpatc.blog.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? A já byla reakce? :D já v první moment nevěděla jestli se smát nebo brečet.

      Delete
  2. Opravdu krasne darky a rodice to s tou MK taakou dobre vymysleli :D :) a hezky to mas vsechno ladene do seda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) ano vymysleli to výborně. :D

      Delete
  3. Pandora je nádherná :) a tá túliaca poduška je perfektná :D
    Jane´s World

    ReplyDelete
  4. Moc hezké dárky, hlavně jsi je krásně nafotila!! :))


    Nela z Beauty Charm

    ReplyDelete
  5. Krásné dárky,moc mně potěšilo,že jsi vystihla spojitost letadlo a kufřík.Moc tě miluji.
    Babi

    ReplyDelete
  6. Všechny dárečky jsou krásné, hlavně jsem se asi zamilovala do toho Pandora korálku!
    http://eternitymoments0.blogspot.cz/

    ReplyDelete