Monday 22 February 2016

LEATHER&WHITE

Krásné pondělí, 
další hektický týden za mnou (myslím že touhle větou už začínám několikátý post), každopádně je slovo hektický stále ve spojení s mým současným životem a myslím že další týdny se mé studijní tempo ještě zvýší protože za tři týdny mě čeká první zkouška ... Brrr. 
Minulý týden jsem jsem mimo jiné navštívila i chirurgii, takže doufám že do příštího outfit postu mi ruka splaskne a nebude hrát všemi barvami (už teď je tam 'krásná kombinace' modré, fialové, zelené a žluté) ... takhle dopadnete když poběžíte s knížkami dolů po schodech. :D  
Každopádně pojďme k outfitu ... před několika dny mi přišla zásilka z Manga, kde jsem měla mimo jiné i top, který mám na fotkách ... když jsem ho viděla na obrázcích, myslela jsem že půjde o klasický basic, ale když tričko přišlo byla jsem překvapená kombinací materiálů, která z topu dělá spíš halenku než klasické tričko. Myslím že ho zcela určitě využiji do nějakého ''zkouškového'' outfitu, protože tam to asi o jeasnech a basic topu opravdu nebude. 
Xx
C.

Good morning everyone,
another hectic week is behind my back (I feel like I'm talking about every week as about busy/hectic week), but the word 'hectic' belongs to my current life and I guess that it'll be even more hectic now when my first exam is in 3 weeks (and the last one will be in the end of May) ... Pfuuu. Can't wait to have all of my exams over!
Last week I was at school and besides that I was in hospital with my hand ... I hope that it'll be better next week, because now my hand is yellow, green, brown, purple and blue ... really nice shades.
Anyway, back to today's outfit ... a few days ago I received box from Mango where I bought a few basic tops and this tee about what I thought that it's basic top too but it looks more like blouse. It's classic cut of tee but materials makes that a bit more classy. It looks really nice so I think that I'll use this top/blouse in one of my ''exam'' outfit.
Xx
C.









Poslední část je spíš pro pobavení ... i takhle to může vypadat při focení outfitu. /  These pictures are for fun ... just wanted to show you how it (sometimes) looks when you're shooting outfit for blog. 

2 comments:

  1. krásné fotky i ta poslední část :) líbí se mi nejvíce asi ty lodičky, jsou pohodlné?? <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) jsou celkem pohodlné - nejsou tak vysoké takže to jde. :)

      Delete