Monday 14 March 2016

IVYREVEL TOP

Krásné ráno,
minulým týdnem začaly tři náročné měsíce (ještě náročnější než byly ty poslední) - zkouškové je tady stejně tak jako poslední měsíce středoškoláka (alespoň v to doufám ;D) ... už aby to bylo za mnou ... 
Nicméně pojďme k outfitu. Jazz pants jsem vám už ukazovala mnohokrát - velký favorit v podzimních a zimních outfitech. Top z IVYREVEL jsem myslím ještě v outfitu neměla a to vlastním hned dva. Při objednání došlo k chybě a místo jednoho mi dorazily dva - naštěstí každý v jiné barvě. Bílo-černý jak vidíte na fotkách a druhý bílo-stříbrný. Jde o klasická bavlněná basic trička, takže jsem ani žádné vrácení neřešila, protože jsem věděla že je unosím. Modrý bomber je v mém šatníku u pěkných pár týdnů ale nikdy jsem si na něj při focení outfitu nevzpomněla, takže jsem to musela napravit. 
Xx
C.

Good morning everyone,
I hope you all doing very well! Last Friday my exams season officially started so for next three months I will be more than busy with school stuffs and these three months are also last months in my High-school life (or at least I hope these are the last three months ;D) ... can't wait to have all of this behind my back and start my new life as a University student!
However, let's move to my outfit. I don't need to say how much I love these Jazz pants because I said that many times before when I wore them. Basic Top from IVYREVEL I'm wearing for the first time in outfit post even though I've got two same tops. It's was a little mistake during the order but I don't mind that because basic tops are my cup of tea so I wasn't afraid that I'll not wear both of them. This one is the combination of White&Black and the second one is in White&Silver. The navy Bomber what I'm wearing I bought at the start of Autumn but every time when I was shooting an outfit I forgot about this jacket so when I was dressing I decided to finally take it and show this bomber to you.
Xx
C. 







2 comments: