Monday 21 March 2016

ZARA BATWING SLEEVE SWEATER

Krásné ráno,
minulý týden byl (jak jinak) než dost hektický. Myslím že tuhle větu už můžu začít vynechávat, protože u mě to asi nikdy nebude jinak ... 
Minulý pátek jsem odjela do Prahy, v sobotu jsem se vrátila domů a v úterý odpoledne jsem tam odjela zase a přijela zpět včera. Mezitím jsem si doma musela zkorigovat všechno co jsem potřebovala - uklidit, vrátit knížky do knihovny a půjčit si novou várku, fotit outfit, žehlit, vybalovat a zase balit ... do toho samozřejmě nějaké to učení. 
Nicméně pojďme zpět k outfitu. Šedý svetr s netopýřími rukávy jsem koupila minulý víkend a už jsem ho vytáhla několikrát. Naprosto mě uchvátil. prvně jsem myslela že ho budu nosit jen tak , ale potom mě napadla kombinace s  klasickou bílou oversized košilí - výsledek už můžete vidět na fotkách. 
Xx
C.

Good morning everyone,
hope you all doing well! Last week was (as usual) very hectic for me. I'm starting to think that you don't want to read this sentence every single time, because I'm talking about how busy I am all the time past few months. Last Friday I went to Prague where I was overnight. Then I came back to home where I had a lot of things to do - housework, going to library with books what I had and take a new, photo shooting of this outfit, unpacking, packing and of course studying - because on Tuesday I went back to Prague and I came home yesterday. My current life is simply hectic.
Anyway, let's talk about the outfit. This amazing batwing sleeve sweater I bought last weekend in Zara. I'm absolutely in love with it. At first I thought I'll be wearing that without any top but then I tried combination with white oversized shirt - here you can see the result.
Xx
C.











4 comments: