Monday 18 April 2016

CASUAL OUTFIT WITH BLUE BANDANA

Krásné ráno,
minulý týden patřil k těm klidnějším, ale stejně jsem se neubránila cestě do Prahy a zkouškám, ale už se zdárně blížím do finále. 
Na focení dnešního outfitu jsem si vybrala to nejošklivější počasí co minulý týden bylo, takže fotky nejsou nic moc, nicméně jsem se rozhodla vám ho sem dát a to hlavně kvůli šátku, který jsem poprvé vzala právě při tomhle outfitu a dost jsem si ho oblíbila ... nikdy jsem nebyla typ na šátky (vždycky jsem to měla spojené s nemocí a bolestí v krku, heh) ale doma jsem objevila tenhle modrý a tak jsem zkusila experimentovat. Co říkáte? Taky ho někdo nosíte?
Xx
C.

Good morning everyone,
hope you all doing very well! Last week wasn't that hectic for me, what surprised me. I spent most of the time at home, just on Friday I was off to Prague because of some exams.
I shooted this outfit on Monday and unfortunately the weather was the worst from the whole week so photos aren't the best but I wanted to show you my new favourite accessory - bandana scarf ... I hadn't been a fan of these scarfs (it reminds me that time when I was a child and I was sick or I had sore throat, heh) but then I found this navy one so I tried a little experiment. So ... what do you think?Do you like these scarves too? 
Xx
C.











4 comments: