Saturday 2 July 2016

FESTIVAL INSPIRATION


Krásné ráno,
dnešní inspirace není jen pro vás, ale také pro mně ... v červenci se totiž chystám na svůj první festival a to na Colors of Ostrava.
 Samozřejmě už teď ale přemýšlím co s sebou jelikož jsem byla postavena před hotovou věc že jedu s krosnou ... k celé téhle hurá akci se váže dost vtipných příběhů, všichni z toho mají srandy kopec - nejvíc si tedy utahují ze mně ... První věc co mi kamarádka řekla když jsme se domlouvaly bylo ... ,, No ale je ti jasný že kufr nebereš a že budeme spát pod stanem?'' ... pak to zakončila tím, že raději přijde a pomůže mi sbalit abych prý s sebou netáhla zbytečnosti. :D To jsem ovšem netušila co přijde doma ... když jsem se před rodiči zmínila že pojedu na Colors div nevybuchli smíchy ... ,, Kama, ty pojedeš na festival? Víš že budeš spát pod stanem, to není tvoje silná stránka.'' a tak dále a tak dále. Čím víc se to blíží, tím víc si ze mně utahují ... Jen vidět že mi nikdo moc nedůvěřuje, co se týče mě a festivalu :D  ... Já se každopádně víc jak těším!! 
Ale stejně myslím že potřebuji poradit ... co s sebou na takový festival? Určitě máte někdo zkušenosti, takže sem s nimi! 
Xx
C.

A beautiful morning to all of you!
How are you doing? Hope you all doing well! 
Today's  inspiration isn't only only for you but also for me because in July I'm going for my first festival in my life! I've never been on any kind of festival so 'm pretty excited about that.
 Of course I'm starting to thing what I'm going to take with me because I've no idea what to take ... huh, please give me some ideas! 
I have to say that it was big surprise for everyone when I told them that I'm going to the festival, because ... well ... I'm not really into camping and this stuffs so everyone are taking fun of me. My best friend, who's going there with me told me ,, ,, But you know that you can't take a suitcase and we are going to sleep in a tent? It's not going to be a fashion show. '' ... then she ended this conversation with an idea that she'll come and help me with packing  :D and it continued when I came home and told about that to my parents  they started laughing ... ,, You are really going to the festival? You know that you you will sleep in a tent ... it's not your forte. '' And so on and so forth. 
The more it approaches, the more they are taking fun of me ... here you can see that they really don't believe me :D anyway ... I'm really looking forward to be there!!
But anyway I think I need advice ... what to take with me to the festival? Surely you have more experiences, so give me some advices!
Xx
C.



pics via pinterest.com  & Polyvore 

2 comments:

  1. Na colours jsem byla už vloni a letos jedu zas a můžu ti říct, že lepší zážitky si v létě neudělá :) spaní v autě nebo ve stanu, vždyť o tom ta zábava je! Vloni to bylo jen na tílka a kraťasy, takže si vem jednu mikinu a jinak letní věci, věř mi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to jsem ráda! :) upřímně ... Jiné počasí si ani nedokážu představit! :D

      Delete