Sunday 19 June 2016

OVERSIZED SHIRT

Krásné ráno,
poslední dobou mi přijde že nevím kam dřív skočit, ale ve výsledku zjistím že jsem vlastně neudělala nic nového. Když jsem doma mám tolik aktivit, které už se staly takovou rutinou, že je beru jako samozřejmost ale je jich tolik že to bohatě stačí na celý den ...
No a nebyla bych to já, kdybych si ještě něco nevymyslela ... dala jsem se do menší rekonstrukce ložnice (zase) ... celková rekonstrukce domu proběhla cca. před třemi kdy jsem se stěhovala ze svého tehdejšího pokoje do nové ložnice - uvolňovala jsem větší pokoj mladšímu bráchovi. Já si zařídila menší, za to ložnici podle svých představ. O rok později jsem ale dostala další nápad a přišlo další stěhování - tentokrát jsem si prohodila ložnici s rodiči. Takové trošku migrování z ložnice do ložnice. Teď jsme už všichni spokojeni, ale jelikož můj taťka je velký kutil, ukázal mi pár plánů co by se ještě mohlo udělat a mě to víc jak nadchlo. Tak uvidíme co z toho vznikne. 
Pojďme ale na outfit. Fotek je v dnešním postu dost, ale kvůli špatnému počasí nejsou nic moc ... chtěla jsem je nafotit ještě jednou ale na konci minulého týdne mě skolila chřipka a tak jsem to nestihla. Jak uvidíte už na druhé fotce, nefotila jsem sama. Finnie jsem měla s sebou a jak vidíte ... nenechala si focení ujít. I když bylo zataženo, bylo kolem 20 stupňů a tak jsem oblékla oblíbenou kombinaci volné košile a roztrhaných jeansů. Hadí slip-ony k téhle kombinaci nosím velmi ráda, velká kabelka je nutností vždycky když jdu ven s Finnie - nechápu, kolik věcí musím nosit když jdeme ven ... ti z vás kdo máte čtyřnohé kamarády, nemáte někdy pocit že je to ''horší'' než malé dítě? :D
Užijte krásný týden!
Xx
C.

Good morning everyone!
For a while it feels to me like I've so much things to do every day but in the evening it seems to me that I did nothing new. Same old routine what fills the whole day ... 
Insted of going somewhere and do something new I decided to do a little reconstruction in my bedroom (again) ... it's funny story about me and bedroom-reconstructions. It started three years ago when we did a reconstruction of the whole house.
 I moved from by old room to smaller one because I wanted to give my bigger room to my younger brother. I was totally fine with smaller room because I decorated it as I wanted. It was perfect but ... a year after I had another plan so that meant another moving ... that time I exchanged bedrooms with my parents. 
Now I can say that I lived in all bedrooms in our house, hih. 
Now I'm happy about my bedroom as it is but my daddy loves working with a wood and he showed me a few things what I can have in my room and it impresed me that much that I decided to redecorated my room again ... can't wait!
But now, let's talk about an outfit. The weather was cloudy so photos aren't that good, I'm sorry about that. I wanted to shoot that again but at the end of last week I caught a cold so I stucked in bed. As you can see on the second  photo, on this shooting I have my partner in crime with me. My ''baby'' Finnie. 
Even thought the weather was cloudy the tempreature was around 20 degrees so I wore my favourite combo of oversized shirt and ripped jeans with Snake pattern slip-on's. I took big MK Riley bag because every time when I'm out with Finne I have a lot of stuffs there. It's unbelievble. 
Those of you who have a dog ... Don't you think that sometimes  is ''harder'' to have a dog than small baby?  :D
Have a great week!
Xx
C.












2 comments:

  1. Love your outfit!!! Aren't oversized shirts the best?!
    Lisa at Life of Lala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! I Agree - Oversized shirts are the best!! Amazing and stylish! Xx

      Delete