Saturday 24 December 2016

LAST MINUTE X-MAS DIY DECOR

Krásné ráno!
Jak už jsem předesílala minulý týden, dnešní článek bude tutoriál na jednoduchou vánoční dekoraci, kterou zvládnete za pár minut. Když jsem tenhle příspěvek plánovala a zjistila že ho budu vydávat těsně před Vánoci, říkala jsem si jestli už není pozdě, ale zase jsem si řekla ... nové nápady nikdy neomrzí a třeba někdo má rád mezi svátky změnit nějaké dekorace, nebo obměnit. 
Jediné co na to budete potřebovat je sklenice (já použila ty s víčkem, ale můžete prakticky jakoukoli) a pak drobné vánoční ozdoby, které doma najdete. Popřípadě můžete použít vatu, umělý sníh, apod. A postup? ... Jediné co musíte udělat je věci poskládat/naaranžovat do skleničky. Fantazii se meze nekladou. Já vytvořila tři jednoduché kombinace které mi ve výsledku zabraly asi 15 minut, takže jde opravdu o ''rychlo-dekoraci'' která ale může krásně oživit interiér! :) 
Ještě ale než začnu popisovat jednotlivé nápady, chci Vám všem popřát KRÁSNÉ VÁNOCE!!!
Xx
C.

Good morning to all of you!
As I said in the previous post, today's article is going to be about super quick simple X-mas decor. When I thought about this post and date of posting, I was a bit insecure if it isn't too late for this but then I decided to post it. Maybe you will want to ''change'' some of your Christmas decore and you'll use this idea. 
As I said it's pretty simple and you won't need anything extraordinary. You need glass and some small x-mas decorations. When you'll want to be more creative you can also use fake snow', candles, etc. 
And how to do that? ... Well that's the simpliest thing ... the only thing you have to do is arrange things into the glass ... that simple it is and in the end you'll have an amazing and original home decor! :)  
Before I'm going to talk about thee ideas how to arrange the glass I want to wish you a VERY MERRY CHRISTMAS!!! Ejnoy the holidays! 
Xx
C.



Tuhle první kreaci jsem měla hotovou opravdu za minutku, jelikož šlo akorát o dozdobení hyacintu. Přeci jen to vypadá jinak než jen v obyčejném květníku. :) 

This first combination took me really just a minute. I put hyacinth into the glass and used a bit of cotton wool and tiny X-mas decorations and Voila! Looks a lot better and more festive than in a normal flowerpot.  

... A druhý je snad ještě jednodušší. :) Zde jsem z většiny použila jen přírodní materiály , které jsou opět poskládané ve sklenici podle fantazie. Tentokrát jsem vzala jinou velikost, tvar sklenice a zavřela víčko ... zase to vypadá úplně jinak.  Jak vidíte jde jen o to si s tím pohrát.

... and the second one is even simplier! Here I just used some nature materials and just put it into the glass. This time I used different shape and size to show you different style.

A jako poslední tu mám kombinaci se svíčkou. Tam už jsem pak nakombinovala od každého něco. Na této fotce to moc nevynikne, ale po zapálení svíčky vznikají skvělé stíny! 

And the last one - combination with the candle. Here I used different materials and just ''mix everything together''. It's not visible on this photo, but when you light the candle ... it looks beautiful!

2 comments: