Thursday 23 February 2017

RANDOM PHOTOS #2

Krásné ráno!
Dnešní 'RANDOM' je do slova a do písmene plný fotek! Myslím, že přes 20 fotek jsem v žádném příspěvku ještě nikdy neměla, ale nemohla jsem jinak. V posledních týdnech jsem měla hodně povinností, jak doma na jihu Čech tak v Praze a tak fotky vznikaly skoro sami. V Praze jsem byla skoro každý týden, vetšinou kvůli škole, ale také kvůli návštěvě Národního divadla a café s Noire. V Národním jsem ještě nikdy nebyla, a proto jsem se strašně těšila nejen na samotnou hru - Prodaná nevěsta, ale také na prostory, které jsou naprosto úchvatné! Měli jsme možnost podívat se i na střešní terasu, ze které výhled stál opravdu za to!
Už jste se někdy byli v Národním divadle podívat? Pokud ano, jak se Vám líbí? 
Užijte se krásný týden! 
Xx
C.

Good morning!
Today's 'RANDOM' post is full of photos and I guess it's probably the first time when I have more than 20 photos in an article, but I couldn't help myself not to share all of those photos with you. 
During past weeks I was at Prague few times because I had to go to school but twice I went there for a special event. The first one was Coffee with Noire and the second one was a visit of National Theatre. I've never been there so I have to say that I was so excited about the visit. We had seen a comic opera The Bartered Bride - it was so beautiful! Then we had an opportunity to wisit roof terace there ... one of the best moments of that night! 
Have you ever been in Prague or in National Theatre? 
Have a great week! 
Xx
C.






















8 comments:

  1. krásne fotky, ten psííík ♥

    ReplyDelete
  2. I am offline je perfektní! 😍 A Národní mám ráda, je to taková má předvánoční tradice (chodím na Louskáčka).
    Jinak moc krásné fotky! 😌
    http://www.kavomilnik.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky se mi moc líbil, nemohla jsem ho tam nechat. :)
      Děkuji moc!

      Delete
  3. To jsou překrásné fotky! Ten polštářek je skvělej!! :)
    Gingernika

    ReplyDelete