Tuesday 28 March 2017

Krásné ráno,
vím že je ještě březen, ale jelikož jsem byla celý minulý týden doma, rozhodla jsem se březnové oblíbence připravit už na dnešek, protože co se týče psaní je přeci jen delší. :) V úterý jsem si přivodila úraz kolene a tak jsem až do pátku nedělala nic jiného než že jsem se válela  ... a můžu říct že v pátek jsem byla ráda, že už můžu někam jít, protože jsem zjistila že neumím takové to ''nic nedělání''. :D Tak, jak jsem byla otrávená těch pár dní, jsem už dlouho nebyla. Noha mě dost bolela, takže jsem neměla náladu vůbec na nic. V televizi nebylo nic kloudného, do počítače se mi celé dny koukat opravdu nechtělo a tak jsem po chvilkách trávila čas u učebnic ... ale řekněme si to na rovinu ... komu by učebnice zvedly náladu? Navíc u nás celý týden pršelo, takže počasí na náladě taky moc nepřidalo. No ve výsledku takový ten týden na prd. V pátek večer jsem byla opravdu ráda že se už můžu alespoň trošku pohybovat a tak jsem vyrazila na hokej. 
A jaký týden jste měli vy? :) Dnes jsem se tu trošku rozepsala, takže myslím že už raději přestanu fňukat a vrhnu se na oblíbence za Březen.
Užijte si krásný týden!
Xx
C.

Good morning everyone,
I know that March isn't over yet but I decided to post "March Top5" today, because it's a bit longer for writing and I spent last week at home so I had a lot of time to do it. The reason why I stayed at home was my knee, which I hurted on Tuesday during skating. So you can imagine how  spent the week ... in bed, bored. Last week I found out that I really can't "do nothing", I simply don't know how to do it so I was pretty annoyed all week. :D There wasn't anything in TV so I tried to learn as much as possible but let's be honest ... who loves learning? The weather was bad as well which didn't cheer me up as well so I was pretty happy when I left to hockey game on Friday night. 
And what about your week? Hope you had better than me. 
Well, now I'll stop complaining and I'll start talking about my favourite products/pieces what I loved in March. 
Have a great week! 
Xx 
C.

1. FASHION

Tentokrát není jeden určitý oblíbenec, ale kombinace dvou. Z minulého roku víte, že tuhle Denim bundičku jsem nosila opravdu hodně, a proto jsem se už nemohla dočkat, až jí znovu vytáhnu. Jelikož počasí jí ještě tolik nepřálo, začala jsem jí kombinovat pod klasický kožený křivák a výsledná kombinace mě víc jak baví. Vybrala jsem jen detailní fotku, protože celý outfit uvidíte příští týden, tak stay tuned! :) 

This time it's not just about one piece but about a combination of two jackets. Denim one underneath the leather one. I wore it quite often during March and for next week I've got this combination prepared for an outfit post so that's why I used just detail photo so stay tuned! :) 

2. BEAUTY

Beauty produkt měsíce je korektor od Miss Sporty ''Really me''. Koupila jsem si ho na test a musím říct, že mě opravdu potěšil. Skvěle se nanáší, drží a vypadá přirozeně. Jediné malé minus je jeho množství. Myslela jsem že bude plná tubička, jak by se mohlo zvenku zdát ale není ...

The beauty product of the month is corector by Miss Sporty ''Really me''. I bought it because I wanted to try it so I hadt't got any previous experiences but I have to say that I was really surprised about it. Perfect match with the shade of my skin and it looks naturally. The only one minus about this product is quantity ... not as much as I expected according to the package.

3. ACCESSORY

Oblíbený doplněk měsíce jsou sluneční brýle z C&A. A tenhle styl obrouček jsem koukala už od minulého léta, ale nikdy jsem nenarazila na tvar, který by mi slušel. Na tyhle jsem narazila náhodou při cestě do Prahy, a protože ten den zrovna svítilo a já si své zapomněla doma, byl hned dvojitý důvod pro koupi. :D

The favourite accessory of March are these sunglasses by C&A. I wanted this type for a while but I didn't find a shape what would match my face. I found these randomly while I was travelling to Prague and because it was sunny that day and I forgot mine at home I had two reason why to buy them. :D 

4. STYLE

via pinterest.com
Dnešní inspiraci jsem hledala opravdu random na pinterestu, protože jsem během března nenarazila na nějakou, která by se mi líbila natolik abych jí uložila. Tahle mě zaujala na první pohled. Líbí se mi její jednoduchost, ale na druhou stranu i hravost a kombinace různých stylů.  Co říkáte?

During the March I didn't saw any outfit which really caught my eyes so I was looking at pinterest for some random outfits and I found this one which I pretty like. I like the simplicity but on the other hand the playfulness and combination of different styles. What do you think? 

5. RANDOM

No a na konec tu mám kousek nad kterým jsem se smála já i mamka když jsem se rozhodla ho použít jako oblíbence měsíce ... koš na prádlo. Nevím jestli ''stárnu''/dospívám či co, ale za březen jsem nakoupila spoustu doplňků do bytu/ložnice a tenhle koš mě naprosto dostal. :D Dlouho jsem takový sháněla a když jsem na něj narazila v Pepcu nemohla jsem ho tam nechat.

And the last one. I have to say that when I chose this ... my mom took a fun of me and I was laughing as well ... laundry basket. :D Really don't know if I'm getting older (or growing up) but during the march I bought many pieces and accessories to flat/bedroom and I have to say that when I saw this basket ... I really needed one! 

2 comments:

  1. Moc se mi líbí ty brýle :) a myslím, že mám stejnou koženou bundu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) možné to určitě je, mám jí z Manga, ale už zhruba přes rok. :)

      Delete