Sunday 3 January 2016

 Krásné první ráno roku 2016!
V dnešním postu bych ráda shrnula svůj rok 2015 ... snad se to povede v krátkosti ...
Pro mě osobně byl rok 2015 občas složitý. Za hodně komplikací si můžu sama, ale na druhou stranu musím říct, že ze všech těchto komplikací jsem se hodně poučila. Bylo ale i spoustu světlých momentů, na které nesmím zapomínat.
Začala bych největší zkušeností, kterou pro mě byla práce. Nikdy jsem nepracovala a ani neměla brigádu, abych řekla pravdu, vadilo mi to ... připadala jsem si strašně, protože jsem se vlastně jen válela doma a občas jsem koukla do knížek. Tím že mám dálkové studium chtěla jsem práci vyzkoušet takže jsem v březnu 2015 nastoupila na post recepční. Pracující studentka čtvrtého ročníku, která vede svůj blog bylo velmi náročné, proto jsem ale na konci roku skončila ... teď už jsem jen studentka/bloggerka. Sice se zase doma válím, ale tentokrát jsem se poučila z lenosti a začala pracovat na svém snu, ale o tom až za chvilku ...
Xx
C.

Happy first morning of 2016!
Today's post will be all around 2015 ... I'll try to write in short  because I've so many things what I want to say to you.
My Year 2015 wasn't the simplest year but I have to say that this year gave me many experiences ... the biggest one was probably my job ... I never had a job or part time job and I was a bit upset about that ... I felt bad so I found a job at the hotel reception. You know that I have distance learning so it's perfect for working (when you don't mind that you haven't got any free time) ... so I tried that. Receptionist/student/blogger was really hard .. sometimes I slept 19 hours per week what wasn't the best but I still wanted to be there ... be that girl who has hers own money and she can buy everything what she wants. I was there for 10 months but I decided to leave because now when my A-levels are coming (studying was always more important for me) I want to be for 100% concentrate for that because on that depends my dream and plans for 2016 ...
Xx
C. 



Abych jen nepovídala o tom, co mi rok 2015 dal/vzal chtěla jsem to proložit i nějakými obrázky .. na první koláži jsem udělala takový random TOP4  - malá černá MK crossbody kabelka, boyfriend jeansy a Superstary jste na mě během roku viděli několikrát ... stejně tak jako šedou deku, která se na Instagramu objevovala téměř pořád. 

I just don't want to talk about what a year 2015 gave me or took away so I decided to make a few collages with the things what I loved in 2015. The first one is Top four things ... Black MK crossbody - you have seen this bag many times in my outfits as the same way as Boyfriend jeans and Adidas Superstar. The fourth one is grey blanket ... definitely my favourite thing in 2015 ... I'm sure you know that from my Instagram.

Tenhle outfit je pro mě asi tím nejoblíbenějším z roku 2015, poprvé jsem ho oblékla na podzim a přiznávám že jsem ho i několikrát zopakovala, protože do šedé kombinace s Jazz pants jsem se opravdu zamilovala! 

This outfit is probably my top one of 2015. I'm absolutely in love with this grey combo with Jazz pants!

Jelikož jsem letos nebyla na žádné pořádné dovolené, vyrazila jsem alespoň na pár dní do školy Stylu BACKSTAGE kde jsem absolvovala dva parádní kurzy.

This year it was the first one, when I wasn't at normal vacay abroad ... I had a lot of things to do in my work and a lot of other things but I went for a few amazing courses to the school of style BACKSTAGE ... amazing alternative ''vacay'' for me!

Jedním z dalších výletů byla Vídeň a koncert One Direction ... rozhodně jeden z momentů 2015 na který budu ráda vzpomínat. 

One of the best moment in 2015 was definitely concert of my favourite boys! Another amazing show of One Direction!


Nebyla bych to já, kdybych nezmínila i nákupy, tady je výčet pro mě těch top kousků, které jsem si za rok 2015 pořídila.

You know me, so I guess it's not a big surprise that I've here a little collage of the best things what I bought in 2015.

WHAT I'M LOOKING FORWARD IN 2016?

A na co se těším? ... Myslím že tím hlavním přáním pro tento rok je univerzita, na kterou jsem už přijatá ale ještě musím odmaturovat ... s tím že vím jaký jsem nervák to štěstí budu opravdu potřebovat. Každopádně opravdu doufám že všechno vyjde a já Vám takhle příští rok budu psát z Anglie.

And what I'm looking forward? ... I think that the one and only New Year's wish for this year is luck with my A-levels because I really hope, that all of my plans with university will come true! I hope that next Year I'm gonna post this ''End of the Year'' post from England

3 comments: