Tuesday 12 April 2016

STRIPED DRESS & TRENCH COAT

Krásné ráno,
dnes pro Vám mám outfit, který jsem ještě stihla vyfotit během minulého slunného týdne, takže je plný sluníčka ... rozhodně se to nedá srovnávat s počasím, které je teď - minulý týden šaty, dnes parka s kožíškem. Dnes zůstane asi jen u povídaní o počasí a outfitu, protože minulý týden nebyl tak perfektní jako ten předchozí takže se mi o tom ani nechce moc mluvit ... 
Proužkaté šaty jsem vám vloni ukazovala dvakrát - jednou tyhle tmavé a podruhé v opačné kombinaci. Jsou z AquaMaritime a opravdu si je nemůžu vynachválit! Tentokrát jsem k ním vzala klasický černý trenčkot, Superstáry a vlasy nechala v oblíbeném ''domácím bobku''.
Xx
C.

Good morning everyone!
Today's look looks a little like a summer outfit because last week the weather was amazing and the temperature was around 26 degrees. Unfortunately the weather like this we had for five days and now we're back in rainy and cold weather so today I wore Parka with faux fur around my neck.
Today I'm going to talk just about the weather and outfit because last week wasn't that amazing as that before so I don't even want to talk about that ... so let's get back to the outfit.
These striped dress I had showed you before. I absolutely love those by AquaMaritime. Once I wore this dark combination and second time I wore bright combinatios - exact dress just two different colours. This time I combinated with classic black Trench coat and Superstars. After a long time I let my hair in favourite ''homestyle'' bun.
Xx
C.










4 comments:

  1. Krasne boty :) Moc ti to slusi :)

    ReplyDelete
  2. Moc pěkné šaty, připomínají mi námořnický styl a ten mi zase připomíná léto :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :) Obchod Aqua Maritime jsem zatím viděla v přímořských městečkách, doslova volají po létu ... snad už se brzo dostaví v plné parádě. :)

      Delete