Tuesday 10 May 2016

ALL BLACK OUTFIT

Krásné ráno,
sluníčko se zase ukázalo, tak uvidíme na jak dlouho. Od středy kdy jsem se vrátila domu jsem trošičku zlenivěla co se týče učení - poprvé jsem školní složky otevřela včera ale zato jsem se začala víc věnovat sportu (a to nejen probíhajícímu MS v hokeji v TV ;)) a musím říct že je to příjemná změna. Ranní proběhnutí nebo in-line brusle, posilování a protahování, někdy jóga.
Dnešní outfit je taková kombinace černých kousků, co mi doma přišly pod ruku. Celočerný outfit tu dlouho nebyl a tak jsem využila kamarádky, vrazila jí do ruky foťák a šlo se. 
Užívejte krásný týden!
Xx
C.

Good morning everyone,
the weather is hot again and I'm curious if it will stay like this or if it will change into cold weather again. From Wednesday when I came back home I'm pretty lazy in case of school stuffs, yesterday was the first day when I looked into my school files. Instead of studying I focused on sports (not just on IIHF World Championship on TV ;)) - Morning running or in-line skating, strengthening and stretching, sometimes yoga. I have to say it's a nice change. 
About today's outfit - random black pieces what I found in my closet. AllBlackOutfit wasn't here in a while so I decided to show it to you. 
Have a nice week!
Xx
C.
















4 comments:

  1. Je skvělý! :) Já miluji černou barvu, odkud máš to tričko? :) Je krásné :)
    Měj se v lásce,
    Janet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! :) Top je z H&M ale kupovaný před 2 lety, tak si nejsem jistá jestli přesně tohle dostaneš. Každopádně podobný bude určitě. Xx

      Delete
  2. černá je moje asi nejoblíbenější barva, co se týče outfitů :) :D
    www.denniesk.blogspot.cz FASHION / FOOD / BEAUTY / WORKOUTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tak, naprosto souhlasím. :) :D Xx

      Delete