Tuesday 7 June 2016

MIDI DRESS

Krásné ráno,
dnes se Vám hlásím opět z Prahy. V sobotu jsem přijela domů a dnes zpět a večer zase domů ... myslím že cestu bych zvládla i poslepu. Dnešní plán je následující - vyzvednout si maturitní vysvědčení a trošku se za ty zkoušky odměnit tak uvidíme, jestli něco ulovím. 
Pojďme ale na outfit. Tyhle šatky jsem si hodně oblíbila vloni a myslím že letos tomu nebude jinak. Mám je v šedé a khaki - takže barvičky, které se mi hodí ke všemu. V tomhle outfitu jsem ale vytáhla šedé, ke kterým jsem vzala i šedou Riley a kšiltovku a šátkem. Jelikož to vypadalo na déšť vzala jsem denim bundičku, která je od koupě moje n. 1. a converse.
Užijte si fajnový týden!
Xx
C.

Good morning everyone,
today I'm posting from Prague again. I came back home on Saturday and today in the morning I'm off there again. Crazy ... it feels like I'm all the time on the way. My plans for today are following - I'm going to pick up my A-levels certificate and then I'm going for a little shopping. Want to treat myself a bit after the exams.
But back to the main part of today's post - my outfit. I've these dress in two colours because last year I wore them. In grey and khaki. In this outfit I decided to wore the grey one because it looks perfect with my Riley bag, cap and scarf. That day when I was shooting this outfit the weather wasn't that good so I decided to wear my favorite denim jacket and converse. 
Have a nice weekend! 
Xx
C. 









4 comments:

  1. This is what I call the perfect street style look! :)
    I like it a lot!
    xx
    http://putitallonme.com/

    ReplyDelete
  2. A odkud je prosím ta džínová bunda, podobnou už dlouho hledám?
    Jinak moc ráda sleduji tvůj blog, líbí se mi tvůj styl, takže pro mě super inspirace

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj! Bundička je ze Zary, kupovala jsem jí cca. před měsícem takže by ještě mohla být. Děkuji moc!!! :)

      Delete