Sunday 7 August 2016

Krásný čtvrtek všem!
Co pro mně bylo to ''nejlepší'' v Červenci? ... Zase po měsíci jsem tu zpět s pěti produkty/věcmi/aktivitami které jsem si za červenec oblíbila. Tak pojďme na to. 
Xx
C.

Happy Thursday everyone!
What I adored in July? ... After a month I'm back with five things/products/activities what I loved in July. So let's get started!
Xx
C.


1. FASHION 

Jako vždy jsem tu hned ze začátku s Fashion kouskem - za tenhle měsíc vyhrála off-shoulder halenka ''z dílny'' mé babičky ... Jsem z ní naprosto nadšená protože, stejně tak jako se vším co mi babička ušije, je všechno podle mých představ! Je oversized, je lehká a ještě ke všemu má parádní aplikaci na zádech, kterou uvidíte v dalším outfitu! 

As always, the first thing I have here is a piece of Fashion - this month won the off-shoulder top. Ma grandma made it for my and as always I love it! It's exactly as I wanted ... It's oversized, airy material and simply perfect and more ... it has an amazing  application on the back, you'll see in the next outfit post!

2. BEAUTY

Z beauty sekce jsem vybrala ''kalíšek'' s homemade mandlovým krémem. Naučila jsem se ho používat vždycky před spaním na ruce a pod oči - skvěle hydratuje a voní. Tenhle se mi opravdu osvědčil. Používáte nějakou homemade kosmetiku? Jaké s ní máte zkušenosti ... já si jí nemohu vynachválit! 

From the beauty section I chose this homemade cream, made from almond. I started using that before sleep for my hands and under my eyes - perfect hydratation and smell!  I love homemade cosmetics! Have you ever tried some homemade cosmetics? 

3. ACCESSORIES 

Doplněk měsíce je drobný náramek od Pandory s 'Hamsa hand'. Dostala jsem ho před dvěma lety za důležité zkoušky, takže ho mám spojený s úspěchem a radostí, kterou mi zkoušky přinesly. Jedinou nevýhodou je jeho miniaturní zapínání, které má většina členů rodiny problém zapnout takže je to vždycky 'o nervy' ale mám ho tak ráda že i těch pět minut tomu zapínaní věnuji. :) 

The accessory of July is this petty bracelet with 'Hamsa hand' by Pandora. My parents gave me this bracelest two years ago after important exams. Every single time I look at this bracelet I remember that happiness and success. My lucky chain. 
The only bad thing about this bracelet is the miniature zipper - nobody from my family has the patience for this fastening - But I love it so much so everytime when I want to wear it I know that I need to start about five minutes before I had on plan.

4. STYLE

via pinterest.com
'Šatová mánie' s radostí pokračuje. Sama jsem překvapená jak mě jednoduché kombinace šatů baví. Myslím že tunikové šaty a pantofle bude trefa do černého jak na pláž tak do města! 

I told you a few days back how I love wearing dress this summer. Well I have to say that the ''dress obsession'' still happily continues. I think that this tunic-dress (for example) with sandals will be an amazing combination for beach day or just casual summer day in the city! 

 5. RANDOM

Ale co mě bavilo úplně nejvíce? DIY projekty, kterých jsem si vymyslela hned několik. S chutí se pouštím i do přestav mé ložnice i úpravou nábytku takže už vím jak používat Multimaster nebo třeba kartáčovou brusku. Dalším 'projektem' byly doplňky právě do zmíněné ložnice. Dva ze tři jsou už hotové takže brzy ukážu. 

And the last one ... favourite activity in July ... DIY projects! 
Not just small decor projects but also a big 'furniture' projects in my new bedroom. From now I know how to use Multimaster or Brush Sander. Heh. About the smaller decor projects - I have made two already and another one is in progress. When it'll be done I'll show you the results.

2 comments:

  1. Těším se, až se pochlubíš s DIY výtvory :) A ta bílá halenka je skvělá!

    BLOND SITE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji. :) DIY bude brzy na IG a pak určitě i tady. :) Halenka bude lépe vidět v pondělním outfitu. :)

      Delete